„Mascații” au întrerupt un meci de fotbal din Liga 4 Timiș și au făcut arestări

Marius ANGHEL 05 Jun. 2013, 23:17 Special

Scene desprinse parcă din filmele americane la derbiul etapei 33 din Liga 4 Timiș, FC Chișoda – Unirea Sânnicolau Mare. Jucătorii au fost puși la pământ, în timp ce „mascații” l-au căutat pe Sorin Udrea (foto), jucătorul gazdelor, o „cunoștiință” veche a oamenilor legii, care a și fost arestat alături de alte patru persoane.

Operațiunea în forță a DIICOT și a trupelor speciale ale Jandarmeriei Timișoara s-a desfășurat rapid luând prin surprindere pe toată lumea. Jucătorii și arbitrii au fost panicați, revenindu-și cu greu după câteva minute de „pauză” forțată.

Cele 5 persoane, în frune cu fotbalistul Chișodei – toți cunoscuți ca și interlopi – au fost duse la sediul DIICOT pentru audieri, iar polițiștii fac percheziții și la adresele de domiciliu ale acestora. Ei sunt urmăriți de mai mulți ani și se pare că totul a culminat cu un scandal de pomină ce a avut în weekend într-un local din Timișoara.

PS: Meciul s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru gazde, care și-au asigurat astfel o poziție pe podium, locul 2 sau 3, dar va depinde această poziție de ultima etapă a sezonului.

Sursa: Banat Sport

Marius ANGHEL 05 Jun. 2013, 23:17 Special
Pe aceeași temă