Apelul lui ASU Poli, respins de Comisia de Recurs a FRF. Timișorenii nu se lasă

Marius ANGHEL 16 Jun. 2014, 17:34 Ligi județene
Apelul lui ASU Poli, respins de Comisia de Recurs a FRF.** Timișorenii nu se lasă

Mult așteptata judecată de azi de la Comisia de Recurs a FRF a fost un nou foc de paie pentru suporterii lui ASU Poli. Avocații cluburilor interesate direct de situație au fost informați că doar FC Chișoda putea să conteste decizia comisiilor AJF Timiș. Cauza alb-violeților nu e însă complet pierdută la Casa Fotbalului, timișorenii fiind direcționați să depună actele spre judecare la Comitetul Executiv al forului fotbalistic.

Principala problemă a celor de la CS Ghiroda și ASU Poli în acest final de sezon nu a fost rezolvată. Campioana prin rezultatele din teren, respectiv beneficiara retragerii Chișodei, sunt în continuare ținute în suspans. Astăzi, Comisia de Recurs a FRF a respins cazul din Timiș din rațiuni procedurale.

Astfel, conform art. 116 din Regulamentul Disciplinar, „Hotărâri supuse recursului”, la articolul 2 se specifică faptul că Cererea de recurs poate fi formulată de cel sancționat prin decizia Comisiei de Disciplină a FRF/LPF și de Secretarul General al FRF/LPF, în acest caz tocmai echipa neinteresată, FC Chișoda.

Astăzi, avocatul clubului de pe „Știința” a depus actele și la Comitetul Executiv al Federației. Principala problemă acum e una legată de timp, deoarece barajele de promovare sunt programate în această sâmbătă, pe 21 iunie. „Cei de acolo știu că trebuie să se judece cât mai repede, dar încă nu știm când se va întruni Comitetul Executiv”, a spus Sebastian „Mihalcea” Novovic, liderul suporterilor.

În mod normal, următorul Comitet Executiv al FRF ar avea loc pe data de 27 iunie, după data barajului. Deocamdată reprezentanta Timișului în duel cu cea a județului Alba pentru un loc în Liga a III-a, rămâne CS Ghiroda.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 16 Jun. 2014, 17:34 Ligi județene
Pe aceeași temă