Marian Dumitrache: „Este ca o lovitură de ciocan. Vom merge până la TAS!”

Mihai Andries 16 Jun. 2013, 15:10 Special

Viitorul Axintele a pierdut promovarea în Liga 2, după ce clubul a fost depunctat de Comisia de Disciplină pentru nerespectarea prevederilor din regulamentul ROAF, care impun că echipele care evoluează în Liga 3 să înscrie la competiții cel puțin trei grupe de copii și juniori. Managerul general al echipei, Marian Dumitrache, dă vină pe AJF Ialomita pentru că nu a comunicat la timp în atenția clubului din comuna Axintele că riscă depunctarea, dacă nu au echipe de juniori, la nivelul întregului județ disputându-se doar meciuri amicale, rezultatele acestor meciuri fiind comunicate la FRF drept oficiale.

„Este ca o lovitură de ciocan. Nu ne așteptam la asemenea decizie, este un abuz din partea comisiilor și din partea AJF-ului, implicat direct în acest caz. Acum așteptăm. Vom încerca să atacăm decizia pe toate căile, la recurs, la TAS, pentru că dreptatea este de partea noastră”. a declarat acesta

Au transmis la FRF clasamentele unor meciuri amicale de juniori, fără raport de arbitraj, crezând că pot păcăli pe toată lumea

„În termen de 30 de zile de la startul campionatului, AJF-ul trebuia să transmită federației situația cluburilor sportive. Dacă în 30 de zile AJF mă anunța de problemă aceasta și după 3-4 etape mă depuncta federația, eu știam ce să fac tot campionatul, dar, aplicând regulametul la sfârșitul sezonului, este semn de rea voință. Când am cerut lămuriri în legătură cu echipele de juniori, la începutul sezonului, dânșii (membrii AJF Ialomita – n.r.) ne-au spus că nu ei organizează competiția respectivă. Noi demonstrăm cu copii și cu carnetele de jucători vizate. Tot ce se juca se juca amical, cu raport de arbitraj, ceea ce am făcut și noi. Ni s-a spus că, de 20 de ani, astea este procedura regulamentară: ei se ocupă, ei transmit. Au trimis niște clasamente ale meciurilor amicale, dar acum am aflat că totul era făcut fără raport de arbitraj”, a declarat Marian Dumitrache în exclusivitate pentru Sport Total FM, în emisiunea „Fotbal la matineu”.

Conducătorul Viitorului Axintele anunță că este dispus să ajungă până la TAS pentru a face dreptate pentru echipa. „Ne va fi greu să motivăm din nou jucătorii ca să luptăm pentru promovare. Poate unora nu le place echipa noastră, pentru că nu am acceptat să intrăm în jocurile lor de culise. O să mergem cu toate documentele la TAS și să răspundă cine este de vină. În sufletul meu cred că nu este totul pierdut”, a încheiat Marian Dumitrache.

 

Sursa: Sport Total FM

Mihai Andries 16 Jun. 2013, 15:10 Special
Pe aceeași temă