S-a lăsat cu sancțiuni pentru timișoreni după meciul ASU Poli – Chindia. Un titular al alb-violeților va rata următoarele două jocuri

Marius ANGHEL 02 Mar. 2018, 11:55 Campionat
S-a lăsat cu sancțiuni pentru timișoreni după meciul ASU Poli - Chindia.** Un titular al alb-violeților va rata următoarele două jocuri

Comisia de Disciplină și Etică a FRF a dictat o suspendare, o penalitate sportivă și un avertisment pentru ASU Politehnica, după partida pierdută cu 1-2 pe teren propriu cu Chindia Târgoviște. Cel suspendat este jucătorul Adrian Poparadu, iar avertismentul a fost dat pentru prevederile regulamentare încălcate de suporterii timișoreni.

Adrian Poparadu s-a ales cu un cartonaș roșu direct în repriza a doua, după un fault dur, cu talpa, asupra lui Rogoveanu. Arbitrul Marius Omuț a procedat regulamentar, în ciuda declarației vehemente a lui Bogdan Andone de după meci. Poparadu a primit două etape de suspendare din parte Comisiei de Disciplină, sancțiunea minimă dată la eliminări directe. Clubul va avea de plătit 2.000 de lei. Deoarece meciul cu Metaloglobus București se va juca abia în 28 martie, Poparadu va sta la meciurile ce urmează: cel de pe teren propriu cu Academica Clinceni și cel din deplasare de la Mioveni.

Avertisment pentru petarde

În repriza a doua a meciului cu Chindia, fanii timișoreni au aprins două petarde. Pentru introducere de obiecte pirotehnice, dar și pentru că s-a aruncat cu alte obiecte pe pista de atletism a stadionului Știința, clubul a primit avertisment. „În baza art. 82/1 și 3/a din RD coroborat cu art. 83/2/d din RD cu aplicarea art. 12, 14 și 15 din RD se sancționează clubul ACS ASU Politehnica Timișoara cu Avertisment”, se arată pe deciziile publicate ale comisiei.

Sâmbătă, de la ora 13:00, ASU Poli va juca un amical cu CSM Lugoj, locul 3 din Seria a 4-a a Ligii 3. Următorul meci oficial în campionat îl are cu Academica Clinceni, sâmbătă, 10 martie, de la ora 12:30.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Emanuel Titus ILIEȘI (Mediafax Foto)

Marius ANGHEL 02 Mar. 2018, 11:55 Campionat
Pe aceeași temă