Lovitură de teatru! AJF Petroșani nu-i permite Primăriei să treacă Jiul în custodia CSM

Loredana JUGLEA, Marius ANGHEL 13 Feb. 2014, 18:24 Special
Lovitură de teatru!** AJF Petroșani nu-i permite Primăriei să treacă Jiul în custodia CSM

AJF Hunedoara nu permite echipei de fotbal Jiul Petroșani să treacă în custodia CSM Petroșani asta după ce cu câteva zile în urmă un oficial al forului județean a declarat că acest lucru este posibil.

Președintele Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, Mircea Sârbu a declarat, pentru Ziarul Văii Jiului, că trecerea echipei de fotbal Jiul Petroșani în custodia CSM Petroșani este una ilegală și nu poate fi făcută în timpul sezonului. Drept urmare AJF Hunedoara a trimis, joi, o adresă oficială Primăriei Petroșani prin care se arată următoarele: „Având în vedere deosebita tradiție pe plan județean și național a echipei de fotbal Jiul Petroșani cerem Primăriei Petroșani să susțină financiar echipa de fotbal Jiul Petroșani până la finele returului de campionat, dar momentan nu este posibilă schimbarea denumirii echipei, conform art.2, pct.1, cap.1 din ROAF unde se spune că… clubul poate solicita FRF, AJF și AMFB schimbarea denumirii numai în perioada dintre două campionate. Acest lucru nu este posibil în timpul sezonului competițional”, se arată în adresa trimisă de forul județean.

Mai mult, Mircea Sârbu declară că Jiul trebuie să continue returul în Divizia Județeană pentru că este echipa fanion a județului care a existat dinaintea Corvinului Hunedoara. „Noi chiar am forțat nota ca Primăria Petroșani să se implice financiar și o poate face pe baze de tabele unde să fie trecute cheltuielile. Schimbarea denumirii și implicit trecerea pe CSM Petroșani va fi posibilă doar din vară. Eu cred că primăria va găsi o altă cale legală prin care echipa de fotbal să fie sprijinită”, a declarat oficialul de la AJF Hunedoara.

Miercuri, Primăria Petroșani a anunțat, oficial, preluarea în custodie a echipei de fotbal, dar din păcate forul județean nu permite acest lucru.

Articol scris de Loredana Juglea
 

Loredana JUGLEA, Marius ANGHEL 13 Feb. 2014, 18:24 Special
Pe aceeași temă