Liga Suporterilor Vâlceni a sărbătorit doi ani

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Jun. 2014, 18:10 Special

Liga Suporterilor Vâlceni a sărbătorit duminică doi ani de la înființare, printr-o petrecere extrem de reușită, într-un pub din oraș, unde au fost prezenți circa 100 de fani.

LSV i-a avut invitați speciali pe cei doi conducători de la CSM, Lucian Munteanu și Bogdan Medrea, pe trei dintre jucători, Iosif Melcea, Bogdan Geantă și Adi Popa, dar și pe fosta handbalistă Steluța Luca și soțul său, Andrei, fost vice la CS Oltchim.

Pentru început, s-au expus pe videoproiector fotografii cu membrii LSV în acțiune, încurajând fosta echipă de handbal Oltchim și pe CSM Râmnicu Vâlcea Atmosfera a fost întreținută de o formație de muzică Midnight Riders, iar la final a avut loc o tombola amuzantă, fiind oferite ca premii fanioane, fulare și insigne cu LSV.

Conducătorii clubului au luat cuvântul în fața fanilor, pe care i-au asigurat că vor face totul pentru promovare. „Ne pare rău că nu au putut ajunge mai mulți jucători și stafful tehnic, care sunt în vacanță. Am fost triști că nu am reușit să aducem bucuria ca echipa să fie clasată pe locul 2, astfel să nu mai stăm la mâna comisiilor federale. Dar, avem încredere, în ciuda presiunilor mediatice care se fac din Craiova, vă asigur că nu ne-am luat gândul la Liga I. Din momentul în care am pășit în Zăvoi, am avut un singur gând, să ajungem în Liga I. Vă mulțumim că ați fost alături de noi” a spus managerul general Lucian Munteanu.

Președintele clubului, Bogdan Medrea i-a asigurat pe fani că se va face totul ca echipa să joace din acest an în primul eșalon. „Vă asigurăm că facem toate eforturile pentru ca CSM să ajungă în Liga I, nu vom renunța, indiferent de piedici. Vrem să vă oferim bucuria de a vedea CSM în Liga I” a anunțat și Bogdan Medrea.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Jun. 2014, 18:10 Special
Pe aceeași temă