Lideri ai Druckeria, implicați într-un grav accident de circulație în drumul către meciul echipei ASU Poli. Una dintre mașini a luat foc | VIDEO

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 06 Jun. 2015, 22:13 Special

O mașină în care se aflau mai mulți reprezentanți ai Druckeria, care se deplasau la Peciu Nou pentru meciul dintre echipa din localitate și ASU Politehnica, din ultima etapă a Ligii a 4-a Timiș, a fost implicată într-un grav accident rutier. În autovehiculul cu care fanii mergeau se afla și liderul suporterilor, Sebastian Novovic. Din fericire, victimele sunt în afara oricărui pericol după ce mașina lor a fost izbită de un alt autovehicul care a intrat pe contrasens.

„Un bărbat de 42 de ani din Timișoara, care conducea pe DJ 593 dinspre Peciu Nou spre Timișoara, a pierdut la un moment dat controlul volanului și a ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar, condus de un tânăr de 27 de ani. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital, ambii conducători auto și un pasager din autoturismul care se deplasa regulamentar, iar alte două persoane au fost rănite ușor. Mașina care a pătruns pe contrasens a luat foc, fiind nevoie de intervenția pompierilor”, a declarat Ancuța Morariu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Conform reprezentaților ISU Banat, una dintre victime a rămas încarcerată în mașină, însă a fost scoasă de martori până la sosirea echipajului de descarcerare. Conform localnicilor, Mircea, șoferul vinovat, care conducea un autoturism Dacia Duster, ar fi venit dinspre Foeni și ar fi adormit la volan. Contactat de Sport9.ro, Sebastian Novovic se afla la spital pentru investigații amănunțite. El și un alt fan purtau colier cervical după accident. „Ceilalți s-au ales cu entorse, arsuri, din fericire nu e nimeni rănit foarte grav”, a precizat președintele AST Druckeria.

Ambele autoturisme au fost distruse în mare proporție. De altfel, în cazul Dusterului pompierii de la fața locului, unde au sosit două autospeciale, avertizau că există pericol de explozie. Drumul a fost blocat mai bine de o oră, iar mulți suporteri, aflați în coloană înainte de ora 11:00, fie au fost nevoiți să facă ocol sau cale întoarsă.

Altfel, ASU Poli a pierdut la Peciu Nou cu 1-2, înregistrând prima înfrângere din acest sezon, în chiar ultima etapă a campionatului.

Articol scris de Cornel BIHOLARI
Foto: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 06 Jun. 2015, 22:13 Special
Pe aceeași temă