La urgențe, fotbalul trece în plan secund! Doi jucători din Petrila au moșit un nou-născut

Marius ANGHEL 06 Mar. 2018, 10:28 Special
La urgențe, fotbalul trece în plan secund!** Doi jucători din Petrila au moșit un nou-născut

Doi fotbaliști de la Inter Petrila, o echipă din campionatul Ligii a 4-a Hunedoara, au moșit un nou-născut. Evenimentul a avut loc luni dimineață, iar bebelușul este sănătos și se află în grija medicilor de la Spitalul de Urgență Petroșani. Meseria de bază a celor doi jucători este de paramedici la SMURD.

Echipele de prim-ajutor spun că este pentru prima dată când intervin la o asemenea urgență. Dintre cei trei paramedici ai echipajului SMURD Petrila, doi sunt fotbaliști la Inter Petrila: Adrian Dolha și Daniel Horvath.

„Este pentru prima dată de la înființarea SMURD Petrila când avem o astfel de intervenție. Am preluat nou-născutul și l-am adus la spital. Micuțul s-a născut la termen și este sănătos”, a spus fotbalistul-paramedic Adrian Dolha.

La un moment dat, Dolha a fost golgheterul echipei petrilene, dar problemele medicale avute la un picior îl fac pe acesta să stea pe tușă în returul de campionat care va debuta sâmbătă.

Inter Petrila se află pe locul 2 în Liga a 4-a Hunedoara, la șase puncte în spatele liderului CS Hunedoara. În prima etapă din 2018, Inter joacă pe teren propriu cu Retezatul Hațeg, echipa aflată pe locul 3, la egalitate cu gruparea din Petrila.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 06 Mar. 2018, 10:28 Special
Pe aceeași temă