Suceava, 3 titluri din 4 posibile la Cupa Moș Crăciun, sub privirile lui Gică Popescu

Mihai Andries 24 Dec. 2013, 18:00 Juniori
Suceava, 3 titluri din 4 posibile la Cupa Moș Crăciun,** sub privirile lui Gică Popescu

Cea de-a VII-a ediție a Cupei Moș Crăciun de la Suceava poate fi considerată un succes din mai multe puncte de vedere. Turneul s-a bucurat de o participare numeroasă, tribunele au fost în majoritatea timpului pline în cele 3 zile de concurs, iar datorită prezenței lui Gică Popescu, competiția a ajuns să fie reflectată chiar și în presa centrală.

Totodată, nu trebuie neglijat nici parcursul de excepție înregistrat de grupările sucevene, care au ajuns să se impună la trei din cele patru categorii de vârstă ale întrecerii. A fost, fără-ndoială, anul micilor fotbaliști de la Sporting pregătiți de Bogdan Pantea, care și-au trecut în plamares două titluri de campioni, cu grupele 2003 și 2004, cealaltă laureată fiind grupa 2005 de la Luceafărul Bucovina, antrenată de Andrei Ițco și Cristian Apetrei.

„Performanța realizată de clubul Sporting este cu adevărat una deosebită și de aceea doresc să-i felicit pe antrenorul Bogdan Pantea, pe copii și chiar pe părinți pentru aceste rezultate. Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în organizarea turneului. Competiția a ajuns deja la un nivel foarte ridicat, pe care dorim să-l păstrăm și la edițiile viitoare”, a declarat managerul turneului, Ciprian Anton.

Gică Popescu a fost informat despre problemele fotbalului sucevean

Așa cum era de așteptat, Gică Popescu a fost figura centrală din acest an a Cupei Moș Crăciun, fostul mare internațional fiind un adevărat magnet pentru copii, care l-au sufocat cu cererile pentru fotografii și autografe.

„Gică Popescu a rămas impresionat de numărul mare de echipe participante și a declarat că s-a simțit foarte bine în mijlocul copiilor. I-a plăcut aici, așa că se va întoarce oricând cu plăcere la Suceava. Ne-a promis că ne va ajuta ca județul Suceava să devină un reper important pe harta fotbalului românesc dacă demersul său de a deveni președinte al FRF va fi încununat de succes”, a precizat Anton.

Gică Popescu a profitat de prezența sa la Suceava și pentru a se întâlni cu reprezentanții cluburilor din județ, fiind informat cu acest prilej despre problemele cu cu care se confruntă oamenii de fotbal din teritoriu.

„Gică Popescu a arătat o deschidere foarte mare. A văzut și starea în care se prezintă terenul de fotbal de la LPS, care a rămas fără finanțare, formându-și pe viu o impresie despre ceea ce ne lipsește aici. Faptul că a ales Suceava ca prim reper în periplul său prin țară sper să-i poarte noroc lui la alegerile pentru președinția FRF, dar și nouă, celor care dorim o schimbare în fotbalul sucevean”, a relatat Ciprian Anton.

 

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

 

Mihai Andries 24 Dec. 2013, 18:00 Juniori
Pe aceeași temă