Școala Dani Coman are 15 jucători bolnavi de rubeolă!

02 Mar. 2012, 13:31 Juniori
Școala Dani Coman** are 15 jucători bolnavi de rubeolă!

Clubul de Fotbal Dani Coman este cel mai afectat în a­ceastă iarnă de epidemia de rubeolă din Argeș. Aici, nu mai puțin de 15 jucători sunt bolnavi, iar din această cauză, conducerea clubului a solicitat amânarea meciului din prima etapă a returului.

Până acum, bilanțul fotbaliștilor bolnavi de rubeolă în Argeș este următorul: 3 jucători izolați la FC Ar­geș (portarul Fundulea și jucă­to­rii de câmp Wallace și Ionescu), 3 jucători izolați la Atletic Bradu (Mu­rineanu, Cojocaru, Monea) și alți trei jucători deja refăcuți după această boală, la Bradu (Șerban, Cosmin Popa și Cosmin Ion), iar de câteva zile, alți 15 fotbaliști bol­navi la Școala lui Dani Coman. De­spre cazurile de rubeolă de la una dintre pretendentele la pro­mo­varea în Liga a III-a, ne-a spus mai multe antrenorul principal al echipei, Mihăiță Ianovschi: „Avem 15 jucători bolnavi. De câteva zile a început să se declanșeze epide­mia. Am făcut antrenamente cu cei care sunt apți. Dintre aceștia, câți­va nu au făcut până acum deloc, iar alții au făcut. Problema este că mulți dintre cei bolnavi sunt titulari. Printre cei bolnavi de rubeolă sunt Delcea, Mazilu, Oprea, Alexandru, Drăgușin, Costache, Anghel, Ră­du­lescu, Turnescu, Dobre, Dia­co­nes­cu… dar mai sunt și alții. Toți sunt izolați a­cum. Unii mai au un pic și termină cu boala, iar alții sunt de-abia la înce­put. În funcție de cum ter­mină, ei se alătură e­chipei. De la școală cred că au luat-o, pentru că sunt bolnavi și cei de di­mi­neață și cei de după-amiază. Sunt unele clase unde sunt câte 6-7 copii bolnavi. Problema este că nu putem lucra cu ei, nici la școală nu se duc, așa că mai bine ar între­rupe cursurile, ca să nu se răspândească mai rău boala”.

Au amânat meciul din prima etapă

Îmbolnăvirea celor 15 jucă­tori le-a dat planurile peste cap celor de la Școala Dani Coman, oficialii clubului solicitînd amînarea meciului din prima etapă a returului Ligii a IV-a. „Le-am scos cer­tificate medicale celor bolnavi și le-am depus la sediul AJF, cernd amânarea meciului. Ni s-a aprobat și acum sperăm să ni se facă jucătorii bine, să nu fim nevoiți să cerem și amînarea partidei din etapa a doua”, a mai declarat Mihăiță Ianovschi.

Articol scris de Silviu Mihai

02 Mar. 2012, 13:31 Juniori
Pe aceeași temă