Ianovschi – principal, Dulcea – secund la SCM Argeșul

Marius ANGHEL 23 Jul. 2014, 14:39 Pregătiri, amicale
Ianovschi - principal, Dulcea - secund** la SCM Argeșul

După o vacanță de aproape două luni, echipa de fotbal a Primăriei Pitești a început ieri antrenamentele. SCM Pitești s-a reunit la stadionul „Nicolae Dobrin” sub conducerea antrenorului Mihăiță Ianovschi, care a fost numit principal acum câteva zile. Acesta va fi ajutat de Adrian Dulcea, ce fi antrenor secund, dar și jucător în cadrul clubului.

La reunirea lotului s-au prezentat și unii dintre fotbaliștii care au fost în lot anul trecut. Este vorba de Albu, David și Naciu.

Gabi Alexe, directorul sportiv al echipei, a reușit să mai completeze lotul cu trei jucători de la CS Mioveni. Este vorba de Mădălin Delcea, Alexandru Dumitrache și Marcu. Primii doi au fost în lotul alb-violeților și în precedenta ediție de campionat. Cei trei au fost împrumutați la SCM Pitești pentru un sezon. În scurt timp se va alătura lotului și portarul Andrei Vlăsceanu, care a ajuns la o înțelegere pentru a continua la Pitești.

Echipa din Trivale se va pregăti pe plan local, iar primul meci oficial va fi pe 30 iulie, când argeșenii vor juca în faza a doua a întrecerii. Obiectivul echipei în acest sezon nu va fi promovarea în Liga a II-a și creșterea de jucători de valoare care să promovați în pasul în fotbalul mare.

Bugetul alocat în acest an de autoritățile locale nu va fi unul destul de mare, primarul Tudor Pendiuc anunțând în urmă cu două săptămâni că majoritatea jucătorilor vor avea salarii lunare de 8-10 milioane de lei vechi.

Lotul piteștenilor va fi completat de fotbaliști de la grupele 94 și 95 ale Școlii de Fotbal Dani Coman.

Sursa: Curierul zilei

 

Marius ANGHEL 23 Jul. 2014, 14:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă