SCM Râmnicu Vâlcea reia Memorialul Traian Popa

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Nov. 2017, 15:23 Juniori
SCM Râmnicu Vâlcea** reia Memorialul Traian Popa

SCM Râmnicu Vâlcea reia tradiția Memorialului Traian Popa, un turneu dedicat omagierii antrenorului emerit care a descoperit și format zeci de generații de copii în Zăvoi. Astfel, joi, în Sala Sporturilor Traian, se va desfășura Memorialul Traian Popa pentru copii născuți până în anul 2009.

La competiție vor participa opt echipe de copii din Râmnicu Vâlcea: SCM, Sarmi Getica, CSM, FC Teleșpan 97, Atletico, Hidro și Olympic. Clubul organizator, SCM Râmnicu Vâlcea va participa la acest turneu cu două echipe.

„Toți copiii vor primi medalii și diplome, iar echipele vor fi împărțite în două grupe și vor susține un număr egal de jocuri. Este important că reluăm tradiția acestui memorial destinat omagierii celui care a fost antrenorul emerit Traian Popa, turneu care fusese abandonat”, a declarat Jean Turmacu, președintele secției de fotbal de la SCM Râmnicu Vâlcea.

Traian Popa (1928 – 2005) a fost fotbalist, apoi antrenor emerit de fotbal. Stabilit la Râmnicu Vâlcea în 1955, în urma transferului său la CS Chimia, a antrenat ulterior echipa între anii 1966-1971 și 1987, iar din 1969 a fost șeful Centrului de copii al aceluiași club. A instruit și educat numeroase generații de fotbaliști, mulți dintre ei devenind ulterior sportivi de mare valoare.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Nov. 2017, 15:23 Juniori
Pe aceeași temă