Ripensia a câștigat amicalul cu juniorii lui ACS Poli

Marius ANGHEL 27 Jan. 2013, 18:04 Juniori
Ripensia a câștigat amicalul cu juniorii lui ACS Poli

Prima victorie a anului a venit împotriva unei valoroase echipe de juniori, care a avut chiar un avantaj de două goluri la pauză. Ripensia a întors însă scorul în partea a doua a jocului și a învins cu 4-3, acesta a fost al doilea joc al anului pentru trupa antrenată de Ovidiu Olariu, după eșecul de miercuri cu Millenium Giarmata, scor 0-1.

Pe un „sintetic” bun, deși acoperit de zăpadă căzută peste noapte, ripenșiștii au avut o primă repriză mai puțin reușită, deși reușeau să deschidă scorul relativ repede, Cărpinișan, unul dintre jucătorii nou-veniți la echipă izbutind să marcheze primul gol al meciului în urma unei incursiuni pe patea stângă. Neexistând incă relații de joc între mulți dintre fotbalișți și aflați în faza de început a pregătirii de iarnă, galben-roșiii au încasat apoi 3 goluri în primul mitan, fără a mai reuși vreo acțiune importantă la poarta adversă.

A urmat însă o a doua repriză excelentă, jucătorii trimiși în teren în cea de-a doua parte răspunzând mai bine cerințelor băncii tehnice și reușind să întoarcă scorul și să domine autoritar jocul în teren. Fundașul dreapta, Balaci, alt nou-venit, a tras semnalul de alarmă în minutul 50, reducând din diferență, Chevereșan a adus egalarea, iar Răducanu, tot dintre cei veniți în iarnă, a semnat golul victoriei ripensiste. De remarcat au fost însă și evoluțiile unor jucători folosiți foarte puțin în tur, precum Bagiu, Costea sau Uță.

Mulți dintre jucătorii de bază, precum portarul Mercescu și jucătorii de câmp Costândana, Boghian, Popa, Năvală, Nicolin sau Nichitean, nu au evoluat în această dimineață.

Ripensia (manager Radu Suciu): Butoi – Gaitin, Uzun, Rumega, Roșu – Boangheș, Păscăleanu – Mihai, Mogoș, Cărpinișan – Zsollay.
A doua repriză: Filip – Balaci, Mureșan, Hoța, Petrișor – Bagiu, Dobre – Răducanu, Uță, Costea – Chevereșan.

Următorul meci de pregătire pentru Ripensia va avea loc marți, de la ora 16, împotriva celor de la CS Giroc, pe stadionul Calor, din Timișoara.

Text și foto: ripensiatimisoara.ro

Marius ANGHEL 27 Jan. 2013, 18:04 Juniori
Pe aceeași temă