Portul Constanța, campioană județeană la juniori!

Marius ANGHEL 09 Jun. 2013, 18:10 Juniori

Elevii pregătiți de Gabriel Dinică au reușit să câștige campionatul județean de juniori. În ultima etapă, portuarii au câștigat la masa verde, cu 3-0, datorită neprezentării celor de la Gloria Băneasa.

Premierea a fost făcută de delegatul Asociației județene de Fotbal a județului Constanța, Costin Costel. Acesta i-a felicitat pe proaspeții campioni și le-a transmis să o țină tot așa. „Asociația județeană de Fotbal este onorată să vă ofere aceast trofeu.Îl meritați din plin,ați demonstrat că sunteți campioni,pe teren,prin muncă și să sperăm ca la anul și seniorii să vă calce pe urme” a declarat Costin Cornel la festivitatea de premiere.

La rândul său, antrenorul portuarilor s-a declarat mândru și mulțumit de elevii săi, pe care i-a felicitat pentru titlul de campioni. „A fost o muncă grea, dar sunt mândru de acești copii că au reușit să câștige campionatul. Vreau să îi felicit pentru că au dat tot ce au avut mai bun din ei și au demonstrat că sunt cei mai buni. Sperăm ca pe viitor să o ținem tot așa și să dăm cât mai mulți jucători la echipa de seniori” a declarat Gabriel Dinică.

Managerul celor de la CS Portul Cosntanța, Bogdan Chiriță, a declarat că este bucuros de performanța echipei de juniori și speră că în următoarea ediție a Ligii a IV-a echipa de seniori a clubului să calce pe urma juniorilor. „Sunt bucuros pentru acest titlu și cred că este o performanță pentru acești copii. A fost greu, dar, prin muncă, am demonstrat că se poate. Jucătorii și-au dorit acest titlu și mă bucur că au reușit să îl cucerească. Sperăm ca la anul și echipa de seniori să le calce pe urmă juniorilor, dar pentru asta trebuie să avem și un sprijin financiar. În momentul de față echipa se autofinanțează, dar pentru performanțe mai mari avem nevoie bani. Sperăm să sensibilizam cu acest titlu conducerea APC Constanța și să revină ca principal finanțator al echipei Portul Constanța” a conchis managerul Bogdan Chiriță.

Articol și foto de Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 09 Jun. 2013, 18:10 Juniori
Pe aceeași temă