Pe urmele lui Bumba, de la Atletic 94 la Tg. Mureș

05 Feb. 2012, 13:51 Juniori
Pe urmele lui Bumba,** de la Atletic 94 la Tg. Mureș

După ce l-a luat în vară pe Claudiu Bumba de la Atletic 94 Satu Mare, gruparea de prima ligă FCM Târgu Mureș a transferat și în această iarnă încă un jucător crescut de gruparea patronată de Grigore Iuga.
Portarul Adrian Țuțuraș s-a înțeles cu cei de la Tîrgu Mureș și are șanse mari ca din retur să intre în lotul primei echipe, antrenat de Marius Lăcătuș. „A semnat deja pe trei ani și s-a și mutat la Tîrgu Mureș cu școala. El e momentan în cantonament cu echipa a doua la Vatra Dornei , dar din câte am înțeles Marius Lăcătuș îl monitorizează atent și dacă va da randament va trece ca al treilea portar la echipa mare” ne-a spus președintele Grigore Iuga care e convins că Țuțuraș se va impune în scurt timp la gruparea mureșană.

„Are 1,94 , un fizic excelent și calități deosebite. Cei de la Tîrgu Mureș l-au remarcat la un amical jucat de noi acolo. Am rămas în relații bune după transferul lui Claudiu Bumba” a mai spus Iuga. De altfel, Grigore Iuga va fi invitat luni seara la emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV pentru a dezvălui cîteva din secretele unui club care iată l-a dat naționalei pe…noul Hagi iar acum propune un alt jucător de 18 ani unei echipe de liga 1.

„Ne-am orientat spre Tîrgu Mureș deoarece ei mizează și pe tineri și s-au convins că doar promovîndu-i pe prima scenă pot să le crească valoarea”, a încheiat președintele celor de la Atletic 94 Satu Mare.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest
Foto: Facebook

05 Feb. 2012, 13:51 Juniori
Pe aceeași temă