Cioinac și Buhuși s-au dus după Edi Iordănescu!

Cioinac și Buhuși** s-au dus după Edi Iordănescu!

Gruparea de liga a III-a, Fortuna a intrat ieri în cantonament centralizat, pentru o săptămână, la Câmpina – Bobolia, din efectivul pe care contează antrenorul Stelian Gherman lipsind doi jucători exponențiali, în sezonul trecut. Este vorba despre mijlocașii Ionuț Cioinac și Alexandru Buhuși (foto), care au fost împrumutați, pentru 1 an, la divizionara secundă FCM Târgu Mureș, urmând ca, în funcție de prestația lor acolo și de eventuala promovare a echipei pregătite acum de fostul antrenor al Fortunei, Eduard Iordănescu, să se discute chiar vinderea lor definitivă. Tot sub comanda lui Iordănescu jr. se află și un alt jucător care a evoluat sezonul trecut la gruparea lui Radu Călin – Alin Stoica, plecat însă liber de contract acolo.

Tot ieri, oficialii Fortunei au discutat și cu ASC Bacău pentru plecarea portarului Măstăcan la proaspăta divizionară secundă, o altă decizie legată de lotul de jucători fiind aceea că s-a renunțat la unii dintre cei aflați în probe la ultimele meciuri, Pop, Dumbrăvean, Vindar, frații Tothăzan, dar și atacantul Mândrușcă fiind anunțați, după amicalul cu ACS Buftea, scor 0-0, că nu vor face parte din lotul cu care se va aborda noul sezon.

„Mai căutăm jucători, vom încerca să completăm lotul cu 1-2 fotbaliști care să poată lupta pentru titularizare. Căutăm un atacant, mai avem și alte piste, zilele acestea pot apărea noutăți” – anunță președintele Virgil Munteanu, Fortuna acordând și transferul lui Ciprian Milea (ex.—Petrolul), pentru un sezon, la Oțelul Galați, clubul lui Radu Călin fiind cel care are drepturile federative ale mijlocașului.

Amical cu Cioraniul la debutul în Câmpina

Sâmbătă, de la ora 10,30, Fortuna are programat un nou meci amical, adversara echipei pregătite de Stelian Gherman fiind Astra 2 Ciorani. Partida se va juca pe stadionul „Fortuna” – fost „Poiana”, din Câmpina, aceasta urmând să fie prima partidă a celor de la Fortuna (echipă care va renunța la numele de Brazi, urmând să-și schimbe sediul social în Câmpina) pe arena unde va și juca în noul sezon.

Lotul pentru cantonament:

Ciuculescu, Stroescu  – portari
C. Gheorghe, Schuller, Mușuroia, Marin, Matei, S. Mureșan – fundași
Petrescu, Minciună, Negură, Stăncescu, Crosman, Guștiuc – mijlocași
Oară, Antohi, Chelaru – atacanți.

Antrenori: Stelian Gherman și Bogdan Pârvu.

 

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă