„Este cam mult să acorzi două lovituri de la 11 metri pentru echipa oaspete”

Mihai Andries 04 Apr. 2013, 12:45 Campionat
„Este cam mult să acorzi două lovituri de la 11 metri pentru echipa oaspete

Cele două lovituri de la 11 metri primite de FCM Târgu Mureș la Pitești nu au fost deloc primite cu entuziasm de către antrenorii piteștenilor. Nici Adrian Dulcea, antrenorul secund al echipei noastre, nu a privit cu ochi buni acest lucru și a spus că așteaptă și el un meci în care echipa noastră să primească în deplasare două lovituri de pedeapsă.

„Mie unul mi se pare cam mult să acorzi două lovituri de la 11 metri pentru echipa oaspete și mai ales că au fost anumite faze discutabile. Nu vreau să sugerez absolut nimic legat despre acest meci sau deciziile luate de central, dar vreau să spun numai că aștept și eu un meci în care noi o să primim două lovituri de la 11 metri. Până la urmă, este bine că am păstrat noi toate punctele, dar nu mi se pare normal ce se întâmplă. Să nu uităm că au mai fost unele meciuri în turul campionatului în care noi am avut destul de mult de tras de pe urma arbitrajului și mă refer la meciul de acasă cu cei de la Corona și la partida din deplasare cu FC Olt”, a declarat Adrian Dulcea, antrenorul secund al echipei FC Argeș.

A avut încredere în Croitoru

Secundul piteștenilor a precizat că a avut toată încrederea și în portarul echipei noastre și anume Flavius Croitoru. „Am avut toată încrederea în el pentru că știu că este un portar talentat și în multe momente importante a avut câteva intervenții salvatoare. Cu siguranță acesta este un portar foarte valoros și noi avem nevoie de asemenea oameni. Acum sper ca și moralul său să fie unul mult mai bun”, a declarat Adrian Dulcea.

 

Sursa: FC Argeș

Mihai Andries 04 Apr. 2013, 12:45 Campionat
Pe aceeași temă