O echipă din Sălaj a terminat turul fără gol primit!

05 Jan. 2012, 16:40 Juniori
O echipă din Sălaj a terminat turul** fără gol primit!
Finalul turului de campionat a adus pentru gruparea de juniori a celor din Nușfalău o performanță inedită. Aceea ca la finalul primei părți de campionat, gruparea de pe Valea Barcăului să contabilizeze maxim de puncte, dar mai mult, echipa pregătită de Adrian Damian și Ciprian Grecu să nu încaseze niciun gol!!! Aceștia nu au avut adversari în județul Sălaj, unde au dispus la scoruri mari de unele echipe.
Ultima etapă a programat și derbyul dintre cele mai bune echipe la nivel de juniori, a județului Sălaj, astfel că față în față s-au aflat campioana en-titre – CS Barcău și vicecampioana Dumbrava Gâlgău. Și acest meci a fost controlat în totalitate de gruparea de pe Valea Barcăului, care a dispus cu 3 – 0 de gâlgăuani. Dacă stăm să analizăm prestația echipei, în acest tur de campionat și nu numai, putem spune că la Nușfalău se pune foarte mult accent pe grupa de juniori. Anul trecut, formația condusă de Adrian Damian și Ciprian Grecu a terminat campionatul în fotoliul de lider, acest lucru calificând echipa mai departe, unde Boska Arnold și colegii au evoluat destul de bine în fața Olimpiei Gherla în fața căreia au pierdut calificare. După ce, în tur, Nușfalăul a scos un 0 – 0, în retur s-a văzut învinsă cu 2 – 0, pe terenul din Gherla. Ei bine, deși a pierdut calificarea la faza zonală, gruparea din Nușfalău a fost invitată să participe la faza zonală desfășurată la Ișalnița, unde a avut o comportare destul de bună în fața unor echipe puternice la nivel de juniori.
Iată că și sezonul acesta pare să fie la discreția celor din Nușfalău, care mai mult ca sigur se vor încorona și în acest campionat cu medaliile de campioni. Cu un lot alcătuit în mare parte din jucători care au evoluat și pentru echipa Silvaniei la grupa de juniori republicani, iată că tinerii jucători încep să capete experiență și să se impună de-o manieră categorică la nivel de județ. Însă conducerea Barcăului dorește ca echipa să își facă un nume și în afara județului.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII

05 Jan. 2012, 16:40 Juniori
Pe aceeași temă