La Brăila, începe Cupa Stars la minifotbal

În organizarea clubului de fotbal Stars Brăila în parteneriat cu AJF Brăila, în orașul de pe malul Dunării, va începe mâine cea de-a cincea ediție a  Cupei Stars la minifotbal, competiție la care și-au anunțat deja prezența cluburi de tradiție cum ar fi Stars Brăila, Dinamo București, Academia Hagi, Steaua București, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, CF Brăila, Tâmpa Brașov, AC Câmpulung Moldovenesc, Metalosport Galați, CSM Focșani, TNT Bacău, Viitorul Focșani, Junior Galați, Steaua Dunării Galați, etc

La partidele care vor avea loc pe stadioanele „Municipal”, „Chimia”, „Progresul”, dar și pe terenurile sintetice ale liceelor „Panait Cerna” și „Grigore Moisil” vor evolua peste 800 de jucători legitimați care s-au născut în anii 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 și 2007. La categoriile de vârstă 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 se va juca 11 contra 11, dar la grupa 2006 vor fi doar două grupe câte patru echipe!

Gazdele au șapte echipe la 2007

La categoria copiilor născuți în 2007, clubul gazdă va participa cu nu mai puțin de 7 echipe, deoarece clubul Stars are peste 150 de jucători legitimați. În cadrul acestei competiții, organizatorii vor acorda cupe, diplome, echipament sportiv, dar și mingi, urmând a mai fi premiați „cel mai bun portar”, „jucătorul turneului”, precum și „golgeterul turneului” pe categorii de vârstă.

Ionel Cristea, președintele clubului organizator, a declarat printre altele: „Această competiție a ajuns la ediția cu numărul cinci, și suntem mândri că avem ca invitați echipe de la cluburi prestigiu din fotbalul românesc. Sperăm să facem o figură frumoasă, chiar dacă avem echipe redutabile ca adversare, și nu pot decât să-i mulțumesc președintelui AJF Brăila, Laurențiu Vărgatu, pentru că s-a implicat în organizarea acestei competiții”

La rândul său, Vărgatu a comentat: „Este o mare onoare pentru noi ca AJF să sprijinim la organizarea acestui important turneu și, cred că, dacă în viitor se vor implica în fenomen și alți factori locali, la Brăila vor fi mult mai mulți fotbaliști de valoare. Deocamdată nu se implică nimeni”

Competiția va începe mâine la ora ora 17, cu primele meciuri care vor avea loc pe stadionul „Progresul”:

LPS Mircea Eliade București – CS Câmpulung Moldovenesc
CSM Focșani – CF Brăila
Stars Brăila – Oțelul Galați

Sâmbătă

Stars Brăila – CF Brăila
CS Câmpulung Moldovenesc – Oțelul Galați
CSM Focșani – LPS „Mircea Eliade” București”

Duminică:
ora 8:30. StarsBrăila – CS Câmpulung Moldovenesc
ora 9.30: CSM Focșani – Oțelul Galați
ora 10.30: LPS Mircea Eliade București  – CF Brăila
ora 11.30: CSM Focșani – Stars Brăila
ora 12.30: CS Câmpulung Moldovenesc – CF Brăila
ora 13.30: Oțelul Galați – LPS Mircea Eliade București

După aceste meciuri va urma prima festivitate de premiere

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Pe aceeași temă