Juniorii de la Liberty au remizat cu AC Milan, campioana Italiei

16 Dec. 2011, 19:27 Juniori
Juniorii de la Liberty au remizat cu** AC Milan, campioana Italiei

Echipa de juniori B a Centrului de Fotbal Liberty și-a început miniturneul din Italia din această lună, de la Milano, cu un joc foarte bun și un rezultat pe măsură.

Miercuri, elevii antrenorilor Halasz Laszlo, Iancu Marinău și Vasile Sin au încheiat la egalitate, cu scorul de 2-2, jocul pe care l-au susținut cu formația gazdă, AC Milan, echipă care este campioană națională în Italia la această categorie de vârstă.

Tinerii jucători ai CF Liberty au început bine jocul, izbutind să deschidă scorul prin Eduard Mladoniczky, în minutul 24. Până la pauză, jucătorii echipei gazdă au reușit să egaleze, astfel că la finalul primei reprize scorul a fost egal, 1-1.

Și în partea a doua, fotbaliștii bihoreni au început mai bine, astfel că în minutul 68, Ovidiu Bic a reușit să înscrie și să-și readucă echipa în avantaj.

Până la final, milanezii au reușit să mai marcheze și ei însă, astfel că scorul final a fost egal, 2-2, un rezultat, dar și un joc bun, pe care jucătorii CF Liberty l-au reușit în compania echipei campioane a Italiei.

În meciul cu AC Milan, antrenorul Halasz Laszlo a început jocul cu: Iulian Anca-Trip – Bogdan Chiș, Ionuț Tolan, Ovidiu Boneta, Andy Asandului – Liviu Chețan, Ovidiu Bic, Ionuț Dragoș – Eduard Mladoniczky, George Pușcaș și Tamas Moldovan – atacanți. Pe parcurs au mai fost introduși: Szilagyi Márk, Nemanja Marcu și Gabor Jozșef.

Echipa U16 a Centrului de Fotbal Liberty și-a început stagiul în Italia, la Milano, pe data de 11 decembrie și îl va încheia la sfârșitul acestei săptămâni. În următorul și ultimul joc din Italia, jucătorii bihoreni vor întâlni vineri, 16 decembrie, de la ora 15.30, formația similară a clubului Atalanta.

sursa: ebihoreanul.ro

foto arhivă Juniori B Liberty Oradea 2007-2008

16 Dec. 2011, 19:27 Juniori
Pe aceeași temă