Juniorii de la CS Făurei sunt liderii de necontestat ai Ligii a IV-a brăilene

Marius ANGHEL 17 Dec. 2012, 09:54 Juniori
Juniorii de la CS Făurei** sunt liderii de necontestat ai Ligii a IV-a brăilene

Dacă la nivelul echipelor de seniori echipa de la CS Făurei se află doar pe locul 8 al ligii a IV-a brăilene la fotbal, la nivelul echipelor de juniori „A” gruparea din Făurei este liderul de necontestat al campionatului. Nu de alta, dar echipa antrenată de Viorel Pene se află actualmente pe locul întâi după 17 etape (dintre care două din retur) cu 65 de puncte, și cu un record de goluri marcate: 95! Trebuie precizat că juniorii de la CS Făurei au și cea mai bună defensivă dintre toate echipele de juniori ai ligii a IV-a brăilene la fotbal, ei primind în toate cele 17 partide jucate până acum numai 16 goluri, ceea ce reprezintă mai puțin de un gol primit pe meci!   

Cel mai mare scor înregistrat până acum de formația pregătită de Viorel Pene a fost un 13-1 înregistrat în etapa a cincea, acasă, cu Voința Găiseanca, iar golgeterul grupării din Făurei este juniorul Alexandru Niță cu 41 de reușite. Mai trebuie precizat și faptul că liderul juniorilor din liga a IV-a brăileană la fotbal a câștigat 16 meciuri, din cele 17 jucate până acum, reușind numai un singur rezultat de egalitate, 2-2, în etapa a XIV-a, pe terenul echipei de pe locul secund, Avântul Mircea Vodă, formație de care o desparte nu mai puțin de 12 puncte!

Dar iată rezultatele înregistrate de juniorii de CS Făurei în actuala ediție de campionat:

   etapa I: 2-1 cu Victoria Cazasu
   etapa a II-a: 3-0 la Gloria Movila Miresii
   etapa a III-a: 4-0 cu Victoria Traian
   etapa a IV-a: 6-0 la Voința Șuțești
   etapa a V-a: 13-1 cu Voința Găiseanca
   etapa a VI-a: 2-1 la Dunărea Gropeni
   etapa a VII-a: 5-0 cu Sportul Chiscani
   etapa a VIII-a: 7-1 la Pandurii Tudor Vladimirescu
   etapa a IX-a: 9-1 cu Viitorul Galbenu
   etapa a X-a: 7-1 la Viitorul Însurăței
   etapa a XI-a: 2-0 cu Viitorul Ianca
   etapa a XII-a: 7-1 la Conpet Cireșu
   etapa a XIII-a: 5-2 cu FC Tufești
   etapa a XIV-a: 2-2 la Avântul Mircea Vodă
   etapa a XV-a: 8-2 cu Voința Vișani
   etapa a XVI-a: 4-3 la Victoria Cazasu
   etapa a XVII-a: 9-0 cu Gloria Movila Miresii

   După această prima parte a campionatului, Viorel Pene, antrenorul juniorilor de la CS Făurei, ne-a declarat: „Avem la această oră cea mai bună echipă de juniori din istoria orașului Făurei, dovadă în acest sens fiind și locul ocupat acum în clasament, echipa fiind la o diferență de 12 puncte de ocupanta locului secund, Avântul Mircea Vodă. Dar având în vedere că pentru o victorie se acordă patru puncte, distanța dintre cele două echipe nu este așa de mare, însă eu cred că băieții mei vor ști să-și păstreze avansul luat acum și să devenim în premieră campioana județului Brăila la fotbal. Totodată mai sper că vom reuși să ne calificăm și la turneul semifinal rezervat echipelor câștigătoare a ligilor a IV-a din toată țara, dar până atunci mai avem mult de muncă!”– a spus antrenorul juniorilor de la CS Făurei.

Cele 95 de goluri ale liderului ligii a IV-a a juniorilor din județul Brăila au fost marcate de: Alexandru Niță 41, Narcis Nedelcu 11, Alexandru Văceanu 9, Ionuț Dumitru 7, Liviu Ciucă 7, George Mărgărit 5, Florin Nistor 3, Laurențiu Mocanu 3, Zinel Bulancea 3, Cosmin Ciobotă 2, Marius Nenciu 2, Mihai Mihăilă 1, George Bărbulescu 1,și Ionel Dobre 1. Totodată gruparea din Făurei a mai beneficiat și de alte 4 autogoluri, marcate de echipele cu care a jucat.

Lotul echipei de juniori de la CS Făurei, utilizat în prima parte a sezonului, a cuprins următorii jucători: Costel Toader (singurul portar din lot), Ionuț Dumitru, Cosmin Cosmin, Florin Nistor, Alexandru Văceanu, Laurențiu Mocanu, Mihai Mihăilă, Narcis Constantin (fundași), Cosmin Ciobotă, Zinel Bulancea, Liviu Ciucă, Laurențiu Mocanu, Ionel Dobre, Marius Nenciu (mijlocași), George Mărgărit, George Bărbulescu, Narcis Nedelcu și Alexandru Niță (atacanți).

Următorul joc al juniorilor de la CS Făurei va avea loc pe data de 9 martie, la Victoria Traian, odată cu reluarea campionatului ligii a IV-a brăilene la fotbal, atunci când este programată să se dispute etapa cu numărul 18!

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 17 Dec. 2012, 09:54 Juniori
Pe aceeași temă