Juniorii B de la CF Brăila au terminat sezonul de toamnă pe locul 10!

Marius ANGHEL 12 Dec. 2012, 12:26 Juniori
Juniorii B de la CF Brăila** au terminat sezonul de toamnă pe locul 10!

Făcând parte din cadrul seriei a III-a, o serie în care mai sunt patru formații din București, trei din Constanța și alte trei din Galați, care reprezintă tot atâtea echipe ale unor grupări de tradiție ale fotbalului românesc, juniori B (născuți în anii 1996 și 1997) ai CF Brăila au terminat sezonul de toamnă pe un loc de pe la coada clasamentului.

Astfel, echipa brăileană antrenată de profesorul Marin Oprea, a încheiat prima parte a campionatului (care a cuprins și alte trei etape din retur) pe locul 10, având următoarea linie de clasament: 14   3   1  10   19 – 47   10 puncte.

Cele mai categorice eșecuri ale brăilenilor au fost cele suferite pe terenul juniorilor finanțați de Gigi Becali (0-8), cu Viitorul Constanța pe teren propriu (0-5), dar și pe terenul echipei Oțelul Galați (1-9)!

Dar iată rezultatele obținute de echipa antrenată de Marin Oprea pe parcursul primei părți a campionatului:

   Etapa I: 1-4 cu Steaua București
   Etapa a II-a: 0-3 la LPS Galați
   Etapa a III-a: 4-2 cu Dunărea Galați
   Etapa a IV-a: 0-1 la Farul Constanța
   Etapa a V-a: 1-2 la Rapid București
   Etapa a VI-a:  0-5 cu Viitorul Constanța
   Etapa a VII-a: 3-1 la Juventus București
   Etapa a VIII-a: 1-9 cu Oțelul Galati
   Etapa a IX-a: 2-2 la Săgeata Năvodari
   Etapa a X-a: 3-1 cu Delta Tulcea
   Etapa a XI-a: 3-4 la CS Otopeni
   Etapa a XII-a: 0-8 la Steaua București
   Etapa a XIII-a: 1-2 cu LPS Galați
   Etapa a XIV-a: 0-3 la Dunărea Galați

   Chiar dacă sub formația junirilor B de la CF Brăila, în clasament se mai află doar Săgeata Năvodari cu 8 puncte și CS Otopeni cu numai 4 puncte, antrenorul grupării de pe malul Dunării, profesorul Marin Oprea, nu pare prea afectat de poziția în clasament a echipei pe care o antrenează: „Avem o serie foarte grea din care fac parte patru echipe din București, trei echipe foarte bune din Constanța, și alte trei formații din Galați, în timp ce noi, Delta Tulcea și CS Otopeni suntem pe post de autsaideri! Ca să nu mai vorbim de condițiile pe care le avem noi, comparativ cu alte echipe ale seriei. Având în vedere ce ni se oferă de conducerea clubului, suntem pe un loc mult peste așteptări!” – a concluzionat profesorul Marin Oprea.

Cele 19 goluri înscrise de juniorii B brăileni, în prima parte a campionatului, au fost marcate de: Sandu Cristian 6, Sorin Neagu 5, Robert Cavaluc 3, Andrei Cristea 3, Vasile Robert 1, și Gabriel Lazăr 1.

Jucătorii folosiți de antrenorul brăilean în prima parte a campionatului au fost următorii: Mirel Pucheanu, Ștefan Vasilache, Denis Tudor (portari), Alexandru Grosu, Valentin Radu, Sorin Negru, Marius Leonte, Adrian Pitulice (fundași), Robert Vasile, Sergio Boro, Silviu Gomolea, Robert Cavaluc, Geanin Jurubiță, Marius Ciocoi, Mihai Dincă (mijlocași), Cristian Sandu, Andrei Cristea, Robert Gologan și Emilian Milea (atacanți).

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 12 Dec. 2012, 12:26 Juniori
Pe aceeași temă