Iovan a chemat patru jucători din Liga a II-a la lotul Under 19. Alți trei au ratat convocarea din cauza intermediarei de miercuri

Mihai Andries 03 Apr. 2014, 22:51 Juniori
Iovan a chemat patru jucători din Liga a II-a la lotul Under 19.** Alți trei au ratat convocarea din cauza intermediarei de miercuri

Siteul oficial al FRF a anunțat componența lotului pe care îl va avea la dispoziție selecționerul naționalei U19, Ștefan Iovan, pentru dubla cu naționala similară a Israelului. Lista celor chemați cuprinde patru jucători din eșalonul secund, în frunte cu revelațiile dintre buturi ale ultimelor runde, Fejer (foto) de la ASA Tg. Mureș și Anca-Trip de la Olimpia Satu Mare. În lot mai figurează și fundașul Denis Dumitrașcu de la CSM Rm. Vâlcea, dar și mijlocașul Andrei Cerlincă de la Rapid Suceava

Trei absențe din cauza intermediarei

Câteva dintre prezențele obișnuite ale selecționatei U19 vor lipsi motivat pentru dubla care va avea loc pe 8 și 10 aprilie la Mogoșoaia, de la ora 17, respectiv 14. Astfel, portarul Petrariu de la SC Bacău și fundașii Băjan (Farul) și Nicolae Vasile (Rapid) sunt reținuți la cluburile lor pentru etapa intermediară din seria I a Ligii a II-a, care se va disputa pe 9 aprilie.

Stranierii nu vin, o parte din jucătorii din Liga I ratează primul meci

Vedetele din Italia nu vor rata acest dublu amical deoarece 8 și 10 aprilie nu sunt date oficiale, plus că Boldor, Bălașa (ambii AS Roma) și Pușcaș (Inter) au meciuri de play-off cu echipele de juniori ale cluburilor unde evoluează. În primul meci nu vor putea evolua nici Boboc, Ionuț Șerban, Rotariu și Tudorie, deoarece au meci de campionat în 7 aprilie, în Liga 1.

Iată și lotul convocat:

Portari: Fejer Bela (ASA Tg. Mures), Iulian Anca-Trip (Olimpia Satu Mare)
Fundași: Gabriel Burcă (CFR Cluj), Cosmin Achim (CS Voluntari), Cristian Bocșan (Poli Timișoara), Denis Dumitrescu (FC Râmnicu-Vâlcea), Carlos Coc (U Cluj)
Mijlocași: Marian Popescu (U Cluj), Ionuț Șerban (Dinamo București), Robert Boboc (U Cluj), Ionuț Mitriță (Viitorul), Ionuț Vână (Viitorul), Alexandru Tudorie (Oțelul), Andrei Cerlincă (Rapid CFR Suceava)
Atacanți: Alexandru Păun (CFR Cluj), Cristian Bărbuț (Poli Timișoara), Doru Popadiuc (Ceahlăul), Dorin Rotariu (Dinamo București), Alexandru Târnovan (Steaua București)
 
Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
foto de Valics LEHEL
Mihai Andries 03 Apr. 2014, 22:51 Juniori
Pe aceeași temă