În Drumul Găzarului se caută juniori talentați!

Mihai Andries 21 Jan. 2014, 16:30 Juniori
În Drumul Găzarului** se caută juniori talentați!

Una dintre echipele de tradiție din zona de Sud a Capitalei este Comprest GIM, care în acest sezon evoluează în seria Sud a Ligii a IV-a a Capitalei. Gruparea bucureșteană a mizat în acest sezon pe pepiniera proprie și a promovat o serie de tineri promițători de la grupa 1997 a clubului, iar mutarea a dat roade.

Astfel că, la finalul turului, gruparea antrenată de Augustin Călin se află pe locul trei în serie și este una dintre candidatele la un loc de play-off.

Două trialuri pe zi la trei grupe de vârstă

Succesul avut prin promovarea tinerilor jucători din ograda proprie i-a determinat pe oficialii clubului bucureștean să continue pe această linie. Motiv pentru care s-a decis organizarea unor trialuri pentru completarea fondului de jucători cu tineri talentați, dornici să se afirme.

Așa că în fiecare zi, de luni până vineri, au loc trialuri de la orele 9 și de la orele 16. Comprest caută jucători pentru grupa 1997 (aici sunt incluși și cei de la 1998 și 1999), grupa 2002-2003 și grupa 2006-2007. Sunt așteptați și jucători din provincie, existând posibilitatea de a se asigura cazare. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0722487148.

Amical cu Dinamo și turneu în Franța

Dorința de a se face performanță este întărită și de înscrierea echipei de juniori U17 la un turneu de anvergură din Franța, care va avea loc la sfârșitul lunii mai. Ajuns la a cincea ediție, turneul U17 de la Montrichard va avea anul acesta 14 echipe participante. Mai multe detalii despre turneu sunt disponibile pe siteul competiției: Tournoi International U17 Montrichard

Până atunci, juniorii Comprestului vor avea parte de un prim examen dificil, urmând a primi joi vizita echipei similare a clubului Dinamo, ocupanta locului secund în seria a patra a Campionatului Național de Juniori B, la egalitate de puncte cu Steaua, dar cu golaveraj mai slab

Fane Nofitovici, antrenor la grupele de juniori

Ar mai fi de spus că de la începutul anului, stafful tehnic a fost întărit prin venirea lui Fane Nofitovici ca antrenor la grupele de juniori ale clubului. Fost jucător și antrenor la Comprest, cu o vastă cariera ca fotbalist atât în România – unde a jucat printre altele la Mioveni, Petrolul, Chiajna, cât și în Moldova – la Zimbru Chișinău, acesta s-a apucat de antrenorat la o vârstă fragedă. El se va ocupa în Drumul Găzarului atât de grupa 1997, cât și de grupele 2002-2003 și 2006-2007.

Tehnicianul care a împlinit 33 de ani pe 5 noiembrie anul trecut a fost ultima dată secundul lui Erik Lincar la CS U Craiova. Cei doi au mai făcut echipă în aceeași formulă și la Delta Tulcea, Damila Măciuca și FC Hunedoara.

Echipa mare a remizat cu Domnești

În ceea ce privește echipa mare, aceasta a disputat sâmbătă primul amical al anului. Cu destui juniori U17 în teren, Comprestul lui Augustin Călin a fost la un pas de a învinge pe Viitorul Domnești, chiar pe terenul acesteia. Bucureștenii au fost conduși cu 1-0, dar au întors scorul la 2-1. Domneștiul a egalat la 2, dar Comprest a mai marcat o dată și a fost nevoie de un penalty în ultimele minute ale întâlnirii pentru ca meciul să se termine 3-3.

Echipa de start a Comprestului a fost: Daraban, Andrei Puiu, Militaru, Andrei Vișan, Jitaru, Pasăre, Otincilescu, Ștefănescu, Geampalia, Barbu, Dam, pe parcurs fiind rulați toți jucătorii avuți la dispoziție. Pentru echipa lui Augustin Călin au marcat Neagu 2 și Dam.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 21 Jan. 2014, 16:30 Juniori
Pe aceeași temă