Didi Junior Iași și TNT Bacău, campioanele Cupei Magic Trofeo Maestrelli

Echipele Didi Junior Iași (categoria de vârstă 9 ani) și TNT Bacău (7-8 ani) au câștigat prima ediție a Cupei Magic – Trofeo Maestrelli Iași.

În finala secțiunii 9 ani, Didi Junior Iași a întrecut formația Viitorul Bârlad cu scorul de 8-2. Medaliile de bronz au revenit echipei Juniorii Satu Mare, 2-0 în finala mică cu Magic Trofeo Maestrelli Iași.

În semifinale, Magic Iași a pierdut în fața Viitorului Bârlad la loviturile de departajare, iar Didi Junior Iași a învins cu 5-0 pe Juniorii Satu Mare.
La secțiunea 7-8 ani, trofeul a fost câștigat de TNT Bacău, după 3-0 în finală cu Sporting Vaslui, iar „bronzul” a revenit echipei ProSport Focșani, 2-1 în finala mică cu Didi Junior Iași. În semifinale, TNT Bacău a întrecut ProSport Focșani cu 4-1, iar Sporting Vaslui a învins cu același scor echipa locală Didi Junior.

Marele premiu, un cantonament montan de 5 zile la Vatra Dornei, a fost câștigat de echipa Didi Junior Iași.

Participare internațională la ediția a II-a

Managerul clubului Magic Trofeo Maestrelli Iași, Dan Cojocaru, cel care a organizat prima ediție a competiției, speră ca școala sa de fotbal să producă viitori campioni și promite să invite și cluburi din străinătate la ediția a II-a. „Sper ca prezența acestor foști mari fotbaliști la Iași să fie un imbold pentru micuții jucători care s-au întrecut în cadrul primei ediții a Cupei Magic – Trofeo Maestrelli. Această școală de fotbal este un proiect de suflet și sper ca de aici să plece spre fotbalul mare cel puțin un jucător, dacă nu mai mulți. Stefano Tacconi, Marius Lăcătuș și Florin Prunea sunt idoli ai mult copii, iar prezența lor aici nu poate decât să-i stimuleze. Ediția a doua va avea un caracter internațional, vor fi prezente și cluburi din alte țări. Până atunci, în vară vom organiza un nou turneu pentru copii și sperăm la o participare numeroasă din întreaga țară”, a spus Dan Cojocaru.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă