Cu ochii pe Mareș: „Este timpul să-și revină”

06 Mar. 2012, 13:01 Juniori
Cu ochii pe Mareș:** „Este timpul să-și revină

Cu ceva timp în urmă juniorul echipei Jiul, Marius Mareș, cu un fizic de invidiat, era monitorizat de echipe precum Steaua și FC Vaslui, dar la un moment dat intrase și în vizorul unor echipe cu nume internațional, PSV Eindhoven și Ajax Amsterdam.

Jiulistul a fost în nenumărate rânduri titular la Naționala Under 16, iar antrenorul care l-a descoperit, Daniel Huza spunea despre acesta că: „Este un băiat foarte talentat și serios de care cu siguranță veți mai auzi”.

Numai că succesul la o vârstă așa fragedă poate fi cu două tăișuri, te poate urca sau te poate coborî. Astfel că jucătorul de nici 16 ani a intrat într-un con de umbră și din cauza unor accidentări neprevăzute, dar și din cauza euforiei care uneori nu dă bine la talent. În primul meci din retur, Mareș a fost titular la Jiul II și a dat două pase de gol. „Este pe drumul cel bun. Va reveni la forma pe care a avut-o dacă se va ține de treabă”, spunea vicepreședintele George Boboc.

Și managerul Gigi Borugă este optimist în ceea ce privește viitorul jucătorului super talentat. „Nu stăm cu lupa pe el pentru că s-au dus vremurile când stăteam să pândim jucătorii. Eu unul am încredere că va redeveni fotbalist dacă va face doar ce ține de fotbal. Îl aștept să joace și la echipa mare. În acest moment generația sa are un lider, Vlăduț Tudorache”, a declarat managerul Jiului.

Articol scris de Loredana Juglea

06 Mar. 2012, 13:01 Juniori
Pe aceeași temă