Convocați sub tricolor: Țegle, Ivan și Trabalka lipsesc pentru zece zile de la echipele de club

Mihai Andries 28 Apr. 2014, 15:55 Juniori
Convocați sub tricolor:** Țegle, Ivan și Trabalka lipsesc pentru zece zile de la echipele de club

Turneul de la Perugia care va începe pe 5 mai va fi onorat cu prezența și de naționala U18 a României. Selecționata antrenată de Liță Dumitru va fi alcătuită din 21 de jucători, patru dintre aceștia fiind de peste hotare. Grosul stranierilor provine de la academia lui Honved Budapesta, care are trei selecționați – fundașii Ionescu și Halmaghe și mijlocașul Constantinescu, în timp ce din Anglia a fost chemat sătmăreanul Erdei de la Wolverhampton

Patru jucători din Liga a II-a

Trei dintre remarcații primăverii în eșalonul secund, Țegle (Gloria Bistrița), Andrei Ivan (CS U Craiova) și Trabalka (UTA), au fost chemați la lot, alături de fundașul Belecciu de la SC Bacău, care nu a debutat încă în acest eșalon. Nu lipsesc de pe lista convocaților și jucători din lotul lărgit al unor echipe din Liga 1, cum ar dinamovistul Andrei Radu, stelistul Vâlceanu, timișoreanul Balaure, ceferistul clujean Veres Szilard și nemțeanul Iovu.

Lotul a fost completat și cu jucători din Liga a III-a și a IV-a, din acest ultim eșalon fiind chemați cinci fotbaliști de la clubul bucureștean FC Juniorul – Baniță, Mareș, Cârjan, Olaru și Pațurcă

Dueluri cu Ungaria și Italia

Reunirea lotului va fi joi 1 mai, la ora 12:30, la Mogoșoaia. Plecarea spre Italia este programată pe 5 mai. Potrivit calendarului stabilit de organizatori, România va în grupă alături de Ungaria și Italia. Primul meci va fi cu Ungaria, marți, 6 mai, la ora 16:00 (ora României). În funcție de rezultat se va stabili și data confruntării cu Italia. În cazul unui succes, echipa noastră beneficiază de o zi în plus de odihnă. Lotul Under 18 se întoarce în țară sâmbătă, 10 mai.  

Lista convocaților:
 
Portari: Fila Karoly (Liberty Salonta), Alex Gudea (Atletic Bradu)
Fundași: Ionuț Baniță (FC Juniorul), Lucian Andrei Ionescu și Marius Halmaghe (ambii Honved), Andrei Radu (Dinamo), Alexandru Belecciu (SC Bacău)
Mijlocași: Veres Szilard (CFR Cluj Napoca), Alin Țegle (Gloria Bistrița), Carlo Erdei (Wolverhampton), Marius Constantinescu (Honved), Florentin Pham (Juventus Bucuresti), Robert Vâlceanu (Steaua), Paul Pațurcă, Mihai Olaru și Ștefan Cârjan (toți FC Juniorul)
Atacanți: Andrei Ivan (CS U Craiova), George Mareș (Juniorul), Ionel Iovu (Ceahlăul), Silviu Balaure (ACS Poli Timișoara) și Kevin Trabalka (UTA)

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Info adițional și foto: FRF.ro

Mihai Andries 28 Apr. 2014, 15:55 Juniori
Pe aceeași temă