Alți opt jucători ai Academiei Hagi la loturile naționale

27 Feb. 2012, 15:40 Juniori
Alți opt jucători ai Academiei Hagi** la loturile naționale

Selecționerul lotului național U19, Ovidiu Stîngă, a convocat șapte jucători ai Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” pentru acțiunea ce se va derula în perioada 5-17 martie. Cei șapte jucători sunt Alexandru Buzbuchi, George Șerban, Ionuț Puțanu (FOTO), Bogdan Țîru, Bogdan Mitache, Gabriel Iancu și Cristian Gavra, care vor fi prezenți în cantonamentul echipei naționale U19 pe 5 martie.

Timp de o săptămână jucătorii se vor pregăti la Mogoșoaia, urmând ca pe 12 martie delegația „tricoloră” să facă deplasarea în Italia pentru trei meciuri extrem de puternice, cu Lazio Roma, Croația U19 și Anglia U19.

Echipa națională a României U19 este calificată la Turul de Elită al Campionatului European, după ce a câștigat, în toamnă, primul tur de calificare contra Italiei, Azerbaijanului și Suediei. La Turul de Elită, România U19 a fost repartizată în Grupa a 3-a, alături de Serbia, Germania și Ungaria. Turneul va avea loc în perioada 25-30 mai, în Serbia, iar pentru a ajunge la turneul final al Campionatului European „tricolorii” vor trebui să câștige grupa.

O altă telegramă de convocare a sosit pe numele lui Răzvan Marin (născut în 1996), care a fost chemat la lotul național U17 (născuți în 1995) de selecționerul Cristian Sava. Răzvan Marin se va alătura la lotul U17 altor cinci componenți ai Academiei Hagi convocați încă de săptămâna trecută: Mihai Bălașa, Robert Hodorogea, Bogdan Vasile, Alexandru Târnovan și Ionuț Vînă.

Cei șase jucători constănțeni se vor prezenta în cantonamentul echipei naționale U17 pe 1 martie, pentru meciurile amicale pe care le vor susține pe 7 și 9 martie împotriva echipei similare a Bulgariei.

Sursa: Academia Hagi

27 Feb. 2012, 15:40 Juniori
Pe aceeași temă