Andrei Pavelescu, ultimul testat pe Bega

Andrei Pavelescu,** ultimul testat pe Bega

Politica bănățenilor în această perioadă e de a acorda șanse tuturor jucătorilor care au fost recomandați să vină în probe. Ultimul venit e un jucător din Liga a III-a, fundașul central Andrei Pavelescu (23 de ani, foto), ultima dată la Progresul Cernica. El nu este singurul jucător din ligile inferioare testat de timișoreni, lista acestora cuprinzându-i mijlocașul ofensiv Răzvan Moldovan (20 de ani, fost la Academia Hagi si Universitatea Cluj II), fundașii de bandă Caius Lungu (CSM Râmnicu Vâlcea) și Ion Dragu (CS Mioveni).

Acestora li se mai adaugă și experimentatul Vancea, dar și un grup de străini ce îi include pe italianul Venezia, care a mai cochetat cu UTA și U Cluj, senegalezul Madiop Ndiaye (fost în probe la Berceni) și venezueleanul Jorge Ruiz provenit de la Tucanes de Amazones. Toți jucătorii sosiți în probe vor fi testați în jocul-școală care va avea loc miercuri de la ora 17.

Săptămâna aceasta sunt așteptați la pregătire și senegalezul Souleymane Keita (Iași) și Andrey Varankow (ex-Din. Kiev), jucători care în mod normal ar trebui să semneze direct.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Pe aceeași temă