ASU Poli a împrumutat doi jucători de la Hagi. Unul dintre ei e vărul lui Costel Pantilimon

După ce sezonul trecut și-au „rezolvat” unul dintre dintre jucătorii U21 cu portarul Cosmin Dur-Bozoancă, împrumutat de la Viitorul, pentru următorul sezon, ASU Poli va avea doi fotbaliști de la școala de fotbal a lui Gică Hagi. Este vorba de Rareș Murariu și Rarul Vidrișan, care sunt împrumutați la Timișoara pentru un sezon.

Murariu este portar și e chiar vărul lui Pantilimon. Născut la Mangalia, goalkeeperul a împlinit anul acesta 19 ani și este un produs al Academiei Hagi. Măsoară 1,97 cm și a fost și în lotul extins al Viitorului, fără să ajungă să și apere pentru prima echipă.

Raul Vidrișan e mijlocaș defensiv, dar poate juca și fundaș central. Născut la Târgu Mureș, și el a împlinit 19 ani anul acesta și înainte să ajungă la Academia Hagi a fost legitimat la Viitorul Ungheni, Unirea Ungheni și CS Iernut.

Ambii jucători au câștigat anul acesta Liga Elitelor și Supercupa României U19 cu Viitorul.

Se conturează lotul

Împrumuturile celor doi vin după ce, în vara aceasta, ASU Poli a mai semnat cu Bogdan Bozian, Bogdan Nicolescu și Adrian Bedea. Din lot mai fac parte Dănuț Bilia, Ioan Mera, Adrian Poparadu, Ionuț Coadă, Marvin Schieb, Răzvan Ghinescu, Alin Ignea, Ionuț Plămadă, dar și juniorii de la generația lui Iulian Prodana.

Echipa se reunește pe 2 iulie.

Articol scris de Anda DELIU

 

Pe aceeași temă