OFICIAL | FC Brașov l-a împrumutat pe Puțanu de la FC Viitorul. „Stegarii” au transferat încă un fundaș, de la Tărlungeni

OFICIAL | FC Brașov l-a împrumutat pe Puțanu de la FC Viitorul.**

UPDATE: După ce au rezolvat transferul lui Adrian Puțanu de la FC Viitorul, oficialii lui FC Brașov au mai adus un fundaș central. Miercuri seara, Mihai Istrofor a părăsit cantonamentul Unirii Tărlungeni și a ajuns în cel al „stegarilor” din Poiana Brașov.

Mihai Istrofor (24 de ani) și-a făcut junioratul la Forex și a mai jucat la FC Baia Mare, Corona și Unirea Tărlungeni. Mutarea a fost confirmată de Claudiu Cazan, directorul sportiv al Unirii Tărlugeni. „Mihai ne-a spus că este dorit de FC Brașov și noi nu ne-am opus plecării sale. A fost o decizie de comun acord și îi dorim mult succes la FC Brașov”, a spus Claudiu Cazan pentru Monitorul Expres.

Noul fundaș central al „stegarilor” va debuta chiar astăzi, de la ora 18:00, în amicalul pe care FC Brașov îl va disputa pe stadionul Tineretului cu Rapid. „Am fost dorit de Cosmin Bodea la FC Brașov și am acceptat imediat. Sper să confirm așteptările”, a declarat Istrofor pentru același ziar brașovean.


 

FC Viitorul a anunțat astăzi, 6 august, pe site-ul oficial, cedarea jucătorul Ionuț Puțanu (21 ani) către FC Brașov, club care va activa în noul sezon al Ligii 2. Echipa lui Gheorghe Hagi s-a folosit ieri de fundașul central în amicalul pe care l-au terminat la egalitate, 0-0 cu Dunărea, însă a decis să-l împrumute la „stegari”.

Puțanu, despre care Academia Hagi scrie că este un produs al lor și era unul dintre cei mai vechi componenți ai echipei de seniori, alături de Alexandru Buzbuchi, Romario Benzar, Cristian Gavra și Bogdan Țîru”, se va alătura noului său club de luni, deoarece FC Brașov își încheie vineri cantonamentul pe care îl efectuează în această perioadă la Poiana Brașov, iar în weekend Cosmin Bodea le-a dat liber jucătorilor.

„Fundașul central al clubului FC Viitorul, Ionuț Puțanu, s-a despărțit de formația constănțeană. În vârstă de 21 de ani, Ionuț Puțanu a semnat o înțelegere cu FC Brașov, valabilă până la 30 iunie 2016. După încheierea împrumutului, Puțanu va reveni la FC Viitorul”, anunță academiahagi.tv.

„Am ajuns la un acord cu Viitorul pentru împrumutul lui Puțanu la FC Brașov. Jucătorul va ajunge luni la Brașov și va începe pregătirile cu echipa”, a declarat și președintele echipei FC Brașov, Vasile Dochița, pentru Monitorul Expres.

Măsuri speciale luate de Jandarmerie pentru amicalul cu Rapid

Altfel, FC Brașov va susține în această seară, de la ora 18:00, pe stadionul Tineretului, un meci amical cu Rapid București. Acesta este al patrulea test pentru echipa lui Cosmin Bodea în această vară, dar și cel mai important. Programat inițial pe stadionul ICIM, acesta a fost mutat pe Tineretului pentru ca Gruparea Mobilă de Jandarmi Brașov să asigure măsurile specifice de ordine și siguranță la acest joc, având în vedere că suporterii echipei giuleștene și-au anunțat prezența în număr mare.

Față de jocul cu ACS Berceni, pierdut cu 1-3, Bodea și Stere îi vor avea la dispoziție și pe Ianc, Moraru și Mareș, în schimb nu îl vor putea folosi pe Vlad Munteanu, care s-a ales cu o contractură. Contra Rapidului va mai fi testat încă o dată și fundașul Viorel Lică, venit în probe și despre care se spunea după amicalul cu ACS Berceni că nu va fi păstrat în lot.

Pe aceeași temă