ACS Poli a trecut de LPS Banatul și joacă finala Juniorilor C cu Dinamo

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 15 Jun. 2014, 16:14 Juniori
ACS Poli a trecut de LPS Banatul** și joacă finala Juniorilor C cu Dinamo

ACS Poli a învins sâmbătă pe concitadina LPS Banatul în al doilea joc al turneului semifinal Under 15 și avansează astfel în finala competiției. Elevii lui Sorin Vlaicu au câștigat cu 3-0, aceeași diferență de goluri s-a înregistrat și în partida câștigată ieri în fața Viitorului. Alb-negrii vor întâlni aproape sigur în ultimul act, la Mogoșoaia, pe Dinamo București.

Duel timișorean ieri pe „Dan Păltinișanu”, acolo unde ACS Poli și LPS Banatul s-au întrecut pentru a ajunge în ultimul act al competiției naționale la juniori C. Favoriți după victoria în fața Viitorului, amfitrionii s-au impus și acum, asigurându-și astfel un loc în finală. La pauză scorul era deja 2-0 în urma reușitelor lui Sârbu (minutul 26) și Mezin (min. 28), ambele în urma unor șuturi. Același Andrei Mezin a stabilit scorul final în ultimul minut, cu o nouă reușită de la limita careului mare. 3-0 și ACS Poli va înfrunta mai mult ca sigur Dinamo peste săptămâna viitoare la Mogoșoaia.

Alb-roșii au învins, tot ieri, la scor pe Viitorul Știința Craiova (5-0), în grupa 2 semifinală, echipă care în primul meci a trecut cu 4-2 de „U” Cluj. E greu de crezut că ardelenii vor învinge Dinamo la un scor astronomic astăzi. Tot duminică se va disputa și partida LPS Banatul – Viitorul, devenită un simplu test după rezultatul de ieri.

ACS Poli: M. Contra – Cochintu, R. Popa, V. Dragomir, Haruț, D. Pop, Sîrbu, An. Mezin, Andreici, N. Popan, Podină. Au mai intrat: Ciurescu și P. Peter.
LPS Banatul: Puiu – Cluci, Maxim, Brad, Costinaș, Buzan, Strein, Vasile, Perivoiescu, Petre, Dumiter. Au mai intrat: Filip, Botorea, Grecu, Strâmbu.

Sursa: Sport9
Foto: acspoli.ro

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 15 Jun. 2014, 16:14 Juniori
Pe aceeași temă