Hunedoara a rămas și fără juniori!

08 Jan. 2009, 10:19 Special
Hunedoara a rămas și fără juniori!

Antrenorii și instructorii nu și-au primit salariile de două luni, clubul are datorii la terți colaboratori, iar, din cauza incertitudinilor, sportivii renunță să mai vină la stadion.

 

După ce toamna trecută a retras echipa mare din campionatul Ligii a III-a, patronul Corvinului 2005 Hunedoara, Florin Uscatu, va pune lacătul și pe Centrul de Copii și Juniori, care anul trecut avea 171 de sportivi legitimați, împărțiți în nouă grupe.

 

Motivul? Firmele omului de afaceri hunedorean se confruntă cu mari probleme financiare, iar centrele de colectare a fierului vechi administrate de acesta au fost închise de inspectorii Gărzii de Mediu, motiv pentru care a trimis în șomaj zeci de muncitori.

 

Nu mai sunt bani

 

Surse din cadrul clubului au dezvăluit că la finalul anului trecut activitatea centrului a fost susținută doar din banii care intrau lunar în contul grupării hunedorene – aproximativ 5.000 de euro, din transferul juniorului Ionuț Radu la echipa italiană AS Potenza Calcio. În total 50.000 de euro. În decembrie, italienii au virat ultima rată.

 

"Treaba nu e bună la club. Oficial, toată lumea este în vacanță până pe 19 ianuarie, însă nimeni nu poate spune cu certitudine dacă în februarie centrul va mai activa. Eu și colegii mei am făcut sărbătorile cu buzunarele goale, nu ne-am primit salariile pe lunile octombrie și noiembrie, vicepreședintele Mircea Pătrașcu ne ocolește, iar clubul are datorii de peste 1.000 de euro la firma de transport care ducea echipele de juniori pentru a juca meciurile din deplasare", a declarat unul dintre antrenori.

 

 

Articol scris de Sami TAMAȘ

08 Jan. 2009, 10:19 Special
Pe aceeași temă