Gheorghe Ștefan împlinește astăzi 56 de ani

23 Apr. 2009, 15:27 Special
Gheorghe Ștefan** împlinește astăzi 56 de ani

Gheorghe Stefan (foto, alături de fiica sa, Giorgiana) împlineste astăzi 56 de ani si va petrece alături de sotie, copii, părinti si prietenii apropiati „în familie“. Edilul sef al municipiului Piatra Neamt si presedinte de onoare al clubului de fotbal Ceahlaul nu doreste o aniversare pompoasă si nici cadouri extravagante.

 

„Niciodată nu am avut nevoie de cadouri. Nu îmi doresc în mod special lucruri deosebite, dar cum la astfel de zile se obisnuieste să mi se aducă cate ceva nu pot refuza“, spune Stefan.

 

In ultimul timp  vulcanicul presedinte al nemtenilor, si-a facut mai putin simtita prezenta in arenele sportive si datorita unor probleme de sanatate.

 

„M-am operat si am preferat să stau retras din cauza acestor probleme de sănătate. Asa mi se pare corect si normal să procedez. Oricum sănătatea este lucru cel mai important de care trebuie să ai grijă în viată, altfel nu reusesti să te bucuri de nimic“, a precizat bossul Ceahlaului.

 

Retrogradarea din 2008 a Ceahlăului l-a durut pe Stefan. Nu va uita prea curand acel meci de la Craiova, în care autogolul lui Multescu si Ivan Pecha a dus clubul galben-negru în „B“, în conditiile în care adversara directă, Gloria Buzău, era surclasată de Steaua. Stefan si-a făcut „mea culpa“ si si-a asumat o parte din vină pentru că, în calitate de conducător onorific, a făcut o serie de gafe ce au dus la retrogradare.

 

„Nu am luat cele mai bune decizii în ceea ce priveste lotul de jucători si antrenorii. Sînt hotarari care au contat în final si care au dus la deznodamantul din 2008“, este concluzia presedintelui de onoare al galben-negrilor.

 

Revansa lui Stefan in plan fotbalistic se va produce poate chiar in 2009, Ceahlaul fiind in acesta editie de campionat foarte aproape de revenirea in liga 1 dupa o pauza de doar un sezon.

 

„Mă bucur că sîntem aproape de Liga I si că echipa joacă. Avînd în vedere că se vor împlini 90 de ani de la înfiintarea clubului, promovarea vine foarte bine“, a afirmat Stefan.

 

Intrebat despre posibilitatea ca arena Ceahlaul sa gazduiasca finala Cupei Romaniei sau meciuri ale echipei Nationale, Pinalti a concluzionat:  „Nu vreau neapărat finala Cupei României – Timisoreana la Piatra Neamt, pentru este normal ca si alte arene din tară să găzduiască astfel de meciuri, dar vreau nationala“.


„Starea de spirit a echipei nationale a României este precară acum. La actiunea din 2007, la Piatra Neamt, nationala a fost sustinută din tot sufletul de nemteni. Stim cu totii cu cîtă bucurie au trăit suporterii atunci acel meci cu Luxemburg. Sigur asa ar trăi oamenii pentru natională si la meciul cu Austria. România are nevoie de suportul nostru“, este de părere Stefan.
 

 

articol scris de Dan Eșanu (RL2)
 

23 Apr. 2009, 15:27 Special
Pe aceeași temă