George Boboc, președintele Jiului, în stare gravă la spital

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 12:19 Special
George Boboc, președintele Jiului,** în stare gravă la spital

Președintele echipei Jiul, George Boboc se află internat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Petroșani. Conform unor surse medicale oficialul a suferit, duminică, o comoție cerebrală ce i-a inundat creierul cu sânge.

Directorul SUP, Alin Vasilescu a declarat pentru Ziarul Văii Jiului că, din păcate, oficialul se află într-o stare foarte gravă, iar prognosticul este rezervat.  „Tot ce vă pot spune este că se află în stare gravă, iar prognosticul este unul rezervat”, a declarat directorul Vasilescu.

„Nu știu ce se întâmplă cu generația care a intrat în sport după anul 1989. Mor prea devreme, li se întâmplă lucruri nefericite. Eu sper să scape, un om deosebit”, spune Ion Danciu, un apropiat al lui George Boboc.

George Boboc  este de mai bine de două decenii la Jiul, timp în care a fost mâna dreaptă a tuturor președinților care au trecut pe la Jiul. A rămas la echipă indiferent de vremuri și a pus suflet pentru culorile alb-negru. George Boboc avea probleme cu tensiunea.

„A fost obosit a lucrat mult și acasă, a fost și stresat să înscriem echipa în campionat. E în stare de inconștientă” spune Marin Tudorache, managerul echipei de fotbal Jiul Petroșani.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 12:19 Special
Pe aceeași temă