Gabi Stan: „E o durere imensă”

09 Dec. 2008, 16:36 Special
Gabi Stan:

Tragedia lui Ibrahim Dossey i-a șocat pe doi dintre antrenorii cu care a lucrat la FC Brașov, Gabriel Stan și Adrian Hîrlab. „Gabello” a fost cel care la promovat pe Dossey la FC Brașov, cei doi reușind împreună să ducă gruparea ardeleană în Cupa UEFA în 2001, aducînd la poalele Tîmpei pe Ronaldo și Inter Milano.

„Durerea este imensă, Dossey a fost un băiat incredibil. Chiar mi-l amintesc cînd a venit la echipă nu știa limba, era timid. A fost un băiat ambițios, care, încet-încet, a reușit să se impună. Era un băiat de caracter, ne-a ajutat mult în 2001, atunci când am reușit să ne calificăm în Cupa UEFA. Îmi pare foarte rău de ce s-a întîmplat”, a spus Gabriel Stan.

 

„Eram la curent cu starea lui de sănătate pentru că vorbisem cu Ionuț Dragomir, care a strîns ceva bani să îl ajute pe el și familia lui, și știam că șansele sînt foarte mici de recuperare. Cînd și-a revenit din comă am crezut că sîntem pe drumul cel bun, dar din păcate, nu a fost așa. Eu am vorbit cu el ultima oară în vară, cînd mi-a recomandat doi conanționali de-ai săi, dar i-am spus că vorbim în iarnă. Din păcate nu am mai apucat să vorbesc cu el”, a mai declarat “Gabello”.

 

Dossey s-a înțeles foarte bine și Adrian Hârlab pe vremea cînd ultimul a pregătit pe FC Brașov, ca „secund” sau „principal”. Hârlab a declarat că este surprins de decesul fostului „stegar”, după ce arătase semne de revenire:

„Am rămas șocat cînd am aflat, chiar dimineață citisem că starea lui se îmbunătățește și va fi mutat de la un spital la altul, iar la prînz m-am întâlnit cu Gheorghe Vișinescu, fostul maseur de la Brașov, care mi-a zis că Dossey a murit. Îmi pare foarte rău, era un băiat serios, muncitor, un băiat de viață. Am avut o relație foarte bună cu el, nu am avut niciodată probleme”, a afirmat Hîrlab.

Acesta a mai adăugat: „speram să-și revină și aveam încrederea asta, dar văd că nu s-a putut. Încă sînt șocat de ce s-a întîmplat”.

articol scris de Bogdan POPESCU

09 Dec. 2008, 16:36 Special
Pe aceeași temă