FOTO&VIDEO / Galeria și jucătorii rapidiști au colindat fostele glorii ale clubului

Mihai Andries 21 Dec. 2013, 09:19 Special

Fostele glorii ale clubului Rapid, Rică Răducanu, Ioan Goanță și Ion Motroc, au fost colindate, vineri, de reprezentanții galeriei și de un grup de jucători din lotul actual al formației giuleștene.

Fotbaliștii Andrei Ciolacu, Virgil Drăghia. Marian Stoica, Cătălin Păun, Florin Călin și Mădălin Martin s-au întâlnit, vineri dimineață, la Stadionul Giulești cu aproximativ 15 reprezentanți ai galeriei și au colindat-o la birou pe Vali Caciureac, președintele CS Rapid.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Apoi au trecut pe rând pe la locuințele foștilor fotbaliști Rică Răducanu, Ioan Goanță, Ion Motroc, Vasile Copil, Puiu Niță, Teofil Codreanu, Ion Pop, Florică Drăghici și Iosif Damaschin. Ei le-au cântat acestora colinde adaptate scandărilor galeriei și le-au oferit cadouri. La rândul său, Rică Răducanu i-a servit pe colindători cu câte un pahar de vin.

Fostul atacant Ioan Goanță le-a transmis jucătorilor să revină cât mai curând în Liga I. „Am avut mereu respect față de Rapid și față de galeria Rapidului. Le mulțumesc pentru vizită și le urez sărbători vesele și un Crăciun Fericit. Iar Rapidului îi doresc să se redreseze și să revină cât mai repede în Liga I”, a declarat Goanță.

Emoționat de vizita colindătorilor rapidiști, Ion Motroc a afirmat că jucătorii din lotul actual trebuie să facă totul pentru a-i ține aproape pe suporteri. „Mulțumesc că nu m-ați uitat, sunt copleșit de atitudinea voastră. Sentimentele suporterilor rapidiști sunt inconfundabile. Doresc echipei să aibă succesele pe care și le dorește, iar vouă multe, multe bucurii. Nu a existat în această țară suporteri mai dăruiți, înflăcărați ca cei ai Rapidului. Sper ca jucătorii să dea dovadă de luciditate și multă dăruire prin care să îi țină mereu aproape pe suporteri”, a afirmat Motroc.

 

Articol de Marius ȚONE și Victor STOICESCU
Foto de Alexandru HOJDA

Mihai Andries 21 Dec. 2013, 09:19 Special
Pe aceeași temă