„Fotbalul în Dolj există la un nivel care nu ne dă speranțe de redresare”

26 Feb. 2012, 15:01 Special

În mod oficial Asociația Județeană de Fotbal Dolj are un nou președinte, în persoana fostului arbitru al Ligii 1, Silviu Bogdan. Lucrurile nu sunt într-atât de simple însă, întrucât vechea conducere se opune înlăturării ei, iar procesele ar putea face ca reformele dorite de noii lideri să întârzie.

„Lupta mea a început acum 3 ani, pentru că Nicu Neagoe nu a respectat hotărârile FRF și acum peste două treimi a membrilor au votat împotriva sa. Greul de acum începe pentru că cel care nu vrea să părăsească Asociația Județeană de Fotbal. Noi am făcut această adunare ca un semn de disperare pentru hârtiile pe care le-am primit aici”
, a declarat noul președinte al AJF Dolj, în exclusivitate pentru Sport Total Fm, în emisiunea „Liga lu’ Mitran”.

Cum sportul cu balonul rotund este „la pământ”, Silviu Bogdan vrea să dea un nou imbold fotbalului doljean și promite că va da județului o nouă echipă de top care să reprezinte cu mândrie Oltenia, și nu interesele politice ale unora sau altora.

„Fotbalul în județ există la un nivel care nu ne dă speranțe de redresare. Din păcate, echipele nu au știu în acești 10-11 ani ce înseamnă performanța fotbalului. În comune se duc să joace fotbal, dar nu îi interesează că trebuie să respecte un statut și un regulament.

Doresc să fac foarte multe lucruri, dar trebuie să vad ce priorități sunt cele mai urgente în acest moment. Dar mai întâi vreau ca echipa din jurul meu să fie recunoscută de instanțele civile. Vreau să pun și eu umărul la înființarea unei noi echipe la Craiova. Fotbalul a învins politica. Știu multe AJF-uri în țară care nu au reușit din cauza politicii”, a precizat șeful fotbalului doljean.

Sursa: Sport Total FM

26 Feb. 2012, 15:01 Special
Pe aceeași temă