Foști fotbaliști de la FC Brașov, Gaz Metan sau CSMS Iași au fost convocați la selecționata jucătorilor fără contract din România

Marius ANGHEL 22 Jun. 2015, 19:24 Special
Foști fotbaliști de la FC Brașov, Gaz Metan sau CSMS Iași** au fost convocați la selecționata jucătorilor fără contract din România
  • Selecționata jucătorilor fără contract a României și-a desemnat lotul pe care se va baza la meciul cu reprezentativa similară a Cehiei în turul preliminar ce va duce la ediția aniversară a turneului FIFPro. Din lotul convocat de antrenorii Aurel Țicleanu, Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu se numără foști fotbaliști ai echipelor FC Brașov, CS U Craiova, Gaz Metan Mediaș, CSMS Iași, FC Olt sau Național Sebiș.

 

Sindicatul mondial al fotbaliștilor profesioniști FIFPro aniversează 50 de ani de existență în 2015. Cu această ocazie, va organiza un turneu al jucătorilor fără contract – ediție aniversară, la care este invitată să participe și România. Echipa noastră va disputa un tur preliminar, în care se va duela cu reprezentativa Cehiei, partida urmând a se disputa pe 26 iunie, la Kunice (Cehia). Câștigătoarea acestui meci va juca, în perioada 3-4 iulie 2015, în deplasare, cu echipa Portugaliei, în optimile turneului FIFPro.

Pentru alcătuirea reprezentativei României, Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori – AFAN, în colaborare cu Federația Română de Fotbal, a organizat o selecție a jucătorilor români liberi de contract, în urma căreia au fost aleși 15 fotbaliști, informează site-ul FRF. Echipa, care este antrenată de Aurel Țicleanu, ajutat de Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu, a intrat în cantonament pe data de 19 iunie, la Mogoșoaia.

Șase jucători din lot au jucat în Liga 1 la FC Brașov

Plecarea echipei României spre Cehia este programată pe data de 25 iunie, ora 8:05, de pe aeroportul Otopeni. Jucători vor fi cantonați la baza de antrenament a naționalei Cehiei. Jocul va avea loc pe data de 26 iunie, ora 18, la Kunice. Întoarcerea în România se va face pe data de 28 iunie.

Lotul selecționat pentru meciul cu Cehia are următoarea componență, în paranteză fiind trecut numele ultimei echipe la care au evoluat:

Portari: Ștefan Laurențiu Ciuculescu (Axintele), Andrei Daniel Marinescu (FC Brașov);
Fundași: Alexandru Mihai Ilași (Viitorul Ghimbav), Răzvan Bogdan Patriche-Nichita (CS U Craiova), Sebastian Bogdan Remeș, Daniel Ionuț Barna, Bogdan Adrian Străuț (toți FC Brașov);
Mijlocași: Valentin Marian Negru (Axintele), Răzvan George Avram (Gaz Metan), Șerban Moraru, Georgian Păun (ambii FC Brașov), Adrian Ionescu (Metalul Reșița), Liviu Ionuț Mihai (CSMS Iași);
Atacanți: Bobi Gheorghiță Verdeș (FC Olt Slatina), Dragoș Ionuț Huiban (Național Sebiș).

Stafful tehnic este alcătuit din Aurel Țicleanu (antrenor principal), Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu (antrenori secunzi), Ciprian Costel Mozacu (team manager), Corneliu Bârsan (medic), Marius Francisc (metodist) și Toader Oprea (maseur).

Iată și programul optimilor, care vor avea loc în perioada 3-4 iulie 2015:

Spania – Grecia
Portugalia – Cehia/România
Olanda – Elveția
Slovenia – Bulgaria
Polonia – Danemarca
Muntenegru – Serbia
Belgia – Austria/Ucraina
Malta – Franța

Foto: FRF

Marius ANGHEL 22 Jun. 2015, 19:24 Special
Pe aceeași temă