Fostele glorii ale Armăturii Zalău s-au reîntâlnit într-un duel pe teren sintetic

29 Dec. 2011, 17:11 Special

Foștii componenți ai echipei Armătura Zalău, din perioada 2003 – 2005, au putut fi urmăriți miercuri după-amiaza, într-un amical disputat pe terenul sintetic de la Baza Sportivă Onix, din Traian. Jucătorii, împreună cu staff-ul tehnic, dar și cu o parte din staff-ul administrativ s-au împărțit în trei echipe, jucând fiecare cu fiecare, câte zece minute. O parte dintre ei au jucat mai mult „la caterincă”, în timp ce alții au încercat să-și aducă aminte de „vremurile bune” prin câteva jonglerii.

Inițiativa acestei întâlniri, prima de la dispariția Armăturii de pe harta fotbalului românesc, a avut-o fostul director sportiv al Armăturii, Birtalan Attila, actualmente observator. „În funcție de cum se vor simți băieții la prima întâlnire de acest gen, dar și de posibilitățile lor vom decide dacă vom mai organiza astfel de întâlniri. Personal, mi-aș dori să ne mai întâlnim și să depănăm amintiri pentru că am petrecut clipe frumoase înpreună, la FC Armătura”, ne-a precizat Birtalan Attila.

La întâlnirea de miercuri au fost prezeți vicepreședintele Marcel Petrean, directorul tehnic, Florin Mureșan, antrenorul principal, Leo Grozavu, antrenorul secund Călin Pop, delegatul Zoltan Ardelean, dar și o mare parte din jucători, printre care: Claudiu Mutu, Cosmin Cosma, Bogdan Ungurușan, Cristian Oros, Alexandru Pop, Gigi Gorga, Marius Muntean, Gabriel Vașvari, Claudiu Cornaci, Marian Ignat și George Bumbuț.

La întâlnirea de miercuri au fost prezenți și Călin Pușcaș și Petre Colibanschi, însă aceștia i-au privit de pe margine pe foștii lor colegi.
Ultimul meci disputat de FC Armatura Zalău în Divizia B a avut loc în urmă cu șase ani, împotriva Unirii Alba Iulia, formație condusă de pe margine la acea vreme de Cornel Țălnar.

sursa: magazinsalajean.ro

29 Dec. 2011, 17:11 Special
Pe aceeași temă