Florin Anton pus la zid

18 Jun. 2009, 13:16 Special
Florin Anton pus la zid

 Portarul Voinței Pângarati, veteranul Florin Anton, acum în vârstă de 38 de ani, a fost pus la zid de președintele formației nemțene Cristi Jitaru, după meciul pierdut cu 1-3 în față celor de la ASO Miercurea Nirajului, în barajul de promovare în Ligă a III-a. Acesta a intrat în vestiarul echipei pe care o patronează și i s-a adresat direct lui Florin Anton: "Toni, nu credeam că poți să mă vinzi".

 

Florin Anton s-a disculpat, jurându-se că nu a favorizat echipă mureșeană și nici n-a fost contactat în acest sens de niciun reprezentant al echipei Miercurea Nirajului. Rugat să comenteze rezultatul înregistrat în barajul de promovare în Ligă a III-a, antrenorul Lucian Cozma a spus că nu-și explică cum echipă să a încasat trei goluri cu destulă ușurință, dat fiind faptul că Florin Anton a acumulat de-a lungul timpului o bogată experiență competițională.

 

"Am condus cu 1-0 și apoi am primit destul de ușor trei goluri. Nu-mi explic cum a încasat Toni golurile la experiență pe care o are", a declarat Lucian Cozma. Voința Pângarați a ratat pentru a două oară consecutiv promovarea în Ligă  a III-a, după ce anul trecut a pierdut cu 1-4 meciul jucat la Pașcani cu Petrolul Moinești. La cea vreme antrenor secund – jucător al formației bacauane era tocmai Florin Anton, cel care s-a dovedit a fi un adevărat înger păzitor al buturilor moinestene. La scorul de 1-1, Toni a avut o intervenție de excepție care a împins meciul de baraj în prelungiri, cele 30 de minute suplimentare fiind net dominate de jucătorii Petrolului.

 

Articol scris de Cristi Soroceanu
 

18 Jun. 2009, 13:16 Special
Pe aceeași temă