FC Rapid a cerut acordul primăriei să joace meciul cu Steaua pe Arena Națională

Mihai Andries 04 Jul. 2014, 16:28 Special
FC Rapid a cerut acordul primăriei** să joace meciul cu Steaua pe Arena Națională

Președintele FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, vineri, că oficialii grupării giuleștene au cerut acordul primăriei pentru ca echipa să dispute meciul cu Steaua, din prima etapă a ediției 2014/2015 a Ligii I, pe Arena Națională din Capitală.

„Ieri (n.r. – joi) am fost la primărie pentru a cere acordul să jucăm cu Steaua pe Arena Națională. În ceea ce privește contractul de închiriere pentru stadionul Giulești, se va semna și el. Au fost unele mici probleme legate de turnicheți, în sensul că trebuiau puși în funcțiune, în rest nu sunt probleme cu Giuleștiul. Rapid rămâne pe Giulești, nu se pune problema de Piatra Neamț sau Chiajna”, a spus Manea.

El a precizat că a fost surprins de plecarea lui Viorel Moldovan, care a preluat conducerea tehnică a echipei naționale de tineret. „Ne-a suprins și pe noi plecarea lui Viorel, chiar dacă el practic nu mai avea contract cu Rapid. Îl înțeleg însă, până la urmă e vorba de echipa națională. Îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru Rapid în niște condiții foarte grele”, a adăugat președintele FC Rapid.

Manea a menționat că este posibil ca astăzi să se semneze contractul de preluare a clubului de către omul de afaceri italian Angelo Massone și că numele noului antrenor va fi știut cel târziu luni. „Azi s-ar putea să se semneze contractul cu domnul Massone. Noi nu ne-am grăbit în privința antrenorului. Tocmai de aceea, așteptăm să vedem ce se întâmplă, pentru că până la urmă este decizia dânsului. Numele noului antrenor îl vom afla poate diseară sau luni cel târziu. Poate aduce dânsul antrenor de acolo, de-aia n-am luat nicio hotărâre”, a explicat Nicolae Manea.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Mihai Andries 04 Jul. 2014, 16:28 Special
Pe aceeași temă