Fabian, încă trei ani

08 Jun. 2009, 23:56 Special
Fabian, încă trei ani

Florin Fabian și-a făcut deja planurile pentru sezonul viitor, fiind convins că va putea să salveze echipa de la retrogradare. Acesta le transmite șefilor că mai are nevoie de cel puțin patru jucători în această vară.
 

 

Florin, ai semnat luni un nou contract cu FC Baia Mare…
Da, așa este, am semnat pe trei ani. E o formă de recunoștință pentru munca pe care am depus-o. Le mulțumesc oamenilor din conducere că au încredere în mine. Am aici un proiect mai lung și mă simt bine. În ciuda altor două oferte, am ales că rămân la Baia Mare, o echipă cu tradiție în fotbalul românesc.
 

 

Cum ai caracteriza parcursul lui FC Baia Mare în Liga a III-a?
Când am semnat anul trecut cu Baia Mare, în contract era stipulată clasarea pe locurile 1-4. Dar, având în vedere lotul valoros, împreună cu conducerea am decis clasarea în primele două. Nucleul de jucători din acest sezon a fost unul peste cel al Ligii a III-a. A contat enorm și caracterul fotbaliștilor, unul extraordinar, dar și faptul că valoarea elevilor mei a fost peste toate echipele din serie.
 

 

De câți jucători ai nevoie în următorul sezon?
Eu spun că am avea nevoie de patru jucători pentru acoperirea posturilor deficitare. În primul rând, ne trebuie un portar, Alin Bota fiind obligat să se întoarcă la CFR Cluj, deoarece el e doar împrumutat la noi.
 

 

Care e obiectivul pentru Liga a II-a și  care e situația din punct de vedere financiar?
Obiectivul este menținerea în Liga a II-a, dar pentru asta e nevoie de achitarea restanțelor financiare către jucători și de redresarea din punct de vedere financiar. Sper că vom avea și susținerea orașului pentru a readuce FC Baia Mare acolo unde-i este locul, chiar în Liga I.

 

 

1 înfrângere a avut Baia Mare în sezonul recent încheiat, când a înregistrat și șapte rezultate de egalitate

 

articol scris de Cosmin FILIP

08 Jun. 2009, 23:56 Special
Pe aceeași temă