EXCLUSIV / Miron Cozma, la primul meci de la ieșirea din închisoare

22 Mar. 2009, 19:40 Special
EXCLUSIV / Miron Cozma,** la primul meci de la ieșirea din închisoare

Prezent la partida dintre CS Buftea și FCM Bacău, Miron Cozma a sosit la meci prin minutul 40 însoțit de viitoarea soție, cum ne- a dezvăluit acesta.

De când nu ați mai fost pe stadion la un meci?
Este primul meci pe care îl văd de când am ieșit de la închisoare. Am fost rugat de doamna care mă însoțește și de fetița ei.
Pe această cale, vreau să anunț că doamna se numește Monica Ionescu și este viitoarea mea soție.

 

 

Cum vi s-a părut jocul pănă acum?
Buftea a practicat un joc cam confuz. Este explicabil, la Buftea sunt mulți jucători tineri , de perspectivă. Dar în fotbal se mai întâmplă si accidente de joc în timpul unei partide. Mi-a plăcut ultima parte a primei reprize. Se pare că am venit cu noroc deoarece Buftea a și marcat.
 

 

Aveți de gând să reintrați în fotbal?
Prima prioritate pe care acum este partidul politic pe care urmează să-l înființez. În cadrul acestui partid voi stabili și căteva programe de sport printre care și de fotbal.
Intenționez, când voi ajunge la putere să îmbunătățesc relația dintre cluburi și suporteri. În situația actuală conducători sunt de vină pentru toate scandalurile. Este imoral ce fac ei, sunt interesați doar de afaceri.
Toate guvernele de până acuma n-au făcut mai nimic pentru fotbal. Ele trebuiau sa facă măcar stadioane, de restul nu mai are rost să vorbim.

 

 

Când veți mai patrona vreo echipă de fotbal?
Cred că niciodată. Eu n-am strâns banii din afaceri. Nu am banii necesari pentru a investi intr-o echipă. În prezent trăiesc doar dintr-o pensie.
 

 

articol scris de Laurențiu BĂ‚TRÎNU

 

22 Mar. 2009, 19:40 Special
Pe aceeași temă