Ex-uniristul Găldeanu nu va juca sâmbătă

23 Apr. 2009, 12:19 Special
Ex-uniristul Găldeanu nu va juca sâmbătă

Dan Găldeanu, golgheterul albaiulienilor în Divizia A cu 12 goluri marcate în perioada 2003-2005 nu va evolua împotriva Unirii, formație pe care a părăsit-o în iarnă pentru a se transfera la ACU Arad. Micuțul jucător a suferit o accidentare la piciorul drept, ruptură fibrilară la coapsă, ce a recidivat în partida cu UTA Arad și va absenta în confruntarea de sâmbătă.


"Ca profesionist îmi doresc ca ACU să învingă, dar sentimental recunosc sincer că m-aș bucura să câștige Unirea, echipa sufletului meu, grupare la care țin foarte mult. Nu sunt dezamăgit că am părăsit Alba Iulia, pentru că ne-am despărțit în condiții decente, fără ranchiună. Dacă jucam era un meci mai special, dar poate așa a vrut Dumnezeu. Pentru noi fiecare punct este important, ne dorim să nu pierdem, dar în același timp ar fi frumos ca indiferent de rezultatul direct să evităm retrogradarea, iar Unirea să promoveze", a spus Găldeanu.

 

În răstimpul carierei jucătorul originar din Sebeș s-a mai duelat în câteva rânduri cu "alb-negrii", cu Gaz Metan Mediaș, Minaur Zlatna și "U" Cluj (ultimul joc ca adversar în 2006), marcând de 2 ori împotriva Unirii.

 

sursa: Ziarul Unirea
 

23 Apr. 2009, 12:19 Special
Pe aceeași temă