E din nou liniște în Giulești: Cristescu a acceptat una din doleanțele jucătorilor

Mihai Andries 23 Aug. 2013, 17:48 Special
E din nou liniște în Giulești:** Cristescu a acceptat una din doleanțele jucătorilor

După o nouă săptămână de frământări, lucrurile par să se așeze din nou în Giulești. Scandalul începuse la Rapid, după ce asociatul Nicolae Cristescu a spus în intervențiile sale televizate că jucătorii și-au luat banii pe ultimele trei luni, dar în realitate aceștia văzuseră sumele cuvenite doar pentru o lună și jumătate. De aceea, unii dintre fotbaliști s-au răsculat și au protestat în fața conducătorului, pe motiv că afirmațiile sale fără acoperire le-ar fi creat necazuri acasă.

Acum, însă, după întâlnirea de vineri dintre conducere, jucători și patroni, situația de la Rapid pare să fi intrat pe un făgaș normal. Una dintre cerințele fotbaliștilor a fost aceea ca asociatul Nicolae Cristescu să nu mai apară atât de mult la televizor cu declarații referitoare la starea financiară a clubului, iar acesta a acceptat, îndemnat și de patronul Adrian Zamfir. Totul pentru liniștea clubului.

În altă ordine de idei, Sandu Tăbârcă i-a anunțat pe șefii Rapidului că le va confirma dacă va accepta funcția de principal al echipei abia la finalul săptămânii viitoare. Tehnicianul va pleca în Austria, pentru a sta câteva zile alături de familia sa, după care va stabili dacă va continua în Giulești. Astfel, la amicalul de sâmbătă, cu Axintele, pe banca Rapidului va sta Florică Drăghici.

 

Articol scris de Victor STOICESCU

Mihai Andries 23 Aug. 2013, 17:48 Special
Pe aceeași temă