Drama lui Pădureanu: suferă de diabet agravat și amnezie

Mihai Andries 06 Dec. 2013, 15:11 Special
Drama lui Pădureanu:** suferă de diabet agravat și amnezie

Fostul președinte de la Gloria Bistrița, Jean Pădureanu (77 de ani), trece printr-o dramă din cauza problemelor de sănătate. Cel supranumit „Lordul” nu își mai poate ține sub control diabetul și, în plus, are tot mai dese momente de amnezie, când nu își mai recunoaște nici măcar familia, scrie presa sportivă.

Problemele de sănătate ale lui Jean Pădureanu s-au agravat în 2012, când a fost bătut pe stradă de câțiva necunoscuți. În plus, ulterior, Jean Pădureanu a primit o condamnare de 3 ani de închisoare în Dosarul Transferurilor.

În prezent, Jean Pădureanu, care s-a retras din viața publică la începutul acestui an, se deplasează cu dificultate, folosind de cele mai multe ori cârjele. În plus, după mai multe episoade în care a uitat unde se află sau nu și-a mai recunoscut membrii familiei, Jean Pădureanu nu mai iese din casă fără însoțitor.

Jean Pădureanu, născut în martie 1936, a devenit vice-președinte al Gloriei Bistrița în 1964, iar din 1995 până în 2013 a ocupat funcția de președinte al clubului. Stadionul din Bistrița îi poartă numele.

 

Sursa: Gândul

Mihai Andries 06 Dec. 2013, 15:11 Special
Pe aceeași temă