Doresc să găzduiască România – Austria

17 Apr. 2009, 16:30 Special
Doresc să găzduiască** România - Austria

După ce și-a depus candidatura pentru organizarea finalei Cupei României din acest an, Clubul de Forbal Ceahlăul a depus o adresă oficială la FRF pentru a organiza meciul dintre naționalele României și Austriei din preliminariile Campionatului Mondial 2010. Supraînalțarea tribunei a II-a, astfel încât, în cel mai scurt timp, arena "Ceahlăul" să găzduiască 30.000 de spectatori, față de 18.000, cât poate găzdui în prezent, reprezintă deja unul din proiectele îndrăznețe ce se vor putea pune în practică în perioada imediat următoare.

 

"Intenționăm ca într-o perspectivă, nu foarte îndepărtată, să acoperim locurile de la tribuna a II-a, plus cele din sectorul uneia dintre peluzele stadionului nostru. Odată realizată această dorință mai veche a noastră, vom reuși să aducem arena pietreană la o capacitate de 10.000 de locuri acoperite, din totalul celor aproximativ 18.000 disponibile în momentul de față", a precizat Iulian Boghean, directorul de marketing al Ceahlăului.

 

Cotat deja la nivelul de trei stele în circuitul european al arenelor sportive care pot găzdui meciuri din Champions League, stadionul Municipal "Ceahlăul" își va continua etapa modenrizărilor și pe terenurile adiacente arenei centrale. Montarea unei tabele electronice de marcaj în zona terenului sintetic, dar și acoperirea locurilor tribunei din sectorul respectiv, plus cele din tribuna terenului II de iarbă, reprezintă doar câteva dintre ideile ce se doresc a fi finalizate.


"Chiar în imediata perioadă de pauză competițională a verii vor fi puse în aplicare aceste proiecte", a mai anunțat Iulian Boghean. Oficialul grupării pietrene de fotbal spune că cele două tribune, de la stadionul acoperit cu suprafață sintetică și de la terenul ÎI de iarbă, vor fi acoperite în totalitate, în maxim două luni de zile. Lucrările de construcție se vor desfășura pe element ușor, proiectele fiind deja întocmite, iar schițele cu modelul acoperișului tribunelor, există deja pe masa conducătorilor.

 

"Așa că, foarte probabil, din debutul noii ediții de campionat, care sperăm se ne găsească reveniți în cea mai importantă competiție fotbalistică a țării, vom putea să ne lăudăm cu alte realizări în curtea stadionului nostru", a mai spus Iulian Boghean.

 

Articol scris de Cristi Soroceanu
 

17 Apr. 2009, 16:30 Special
Pe aceeași temă