„Dacă U Cluj nu primea licența, atunci fără baraj Iași și Chiajna rămâneau în divizie”

Mihai Andries 07 Jul. 2013, 10:21 Special

Comitetul Executiv al FRF a decis ieri ca Rapid și Chiajna să joace sâmbăta viitoare un meci de baraj pentru a se decide cea de-a 18 echipă din stagiunea următoare a Ligii I. Dat fiind faptul că meciul se va disputa între o echipă care a retrogradat sportiv dar are licență (Concordia) și una care nu îndeplinește criteriul administrativ dar nu a retrogradat pe teren (Rapid), hotărârea a stârnit numeroase reacții.

Aseară, Dumitru Dragomir a venit cu o serie de lămuriri, cea mai importantă fiind aceea referitoare la situația Iașiului, actualmente retrogradată ca urmare a deciziilor de reprimire a clujenilor și disputare a barajului între Chiajna și Rapid.

„Pe criteriul sportiv a mers LPF și nu a câștigat la Comitetul Executiv pentru că nu s-a prezentat nici al doilea om al LPF, Argăseală, la Comitetul Federal. Atunci, singur nu am putut să conving, eu am pledat mai multe minute, dar nu am avut câștig de cauză, este o democrație totală la FRF. Poate că îmi dădea o mână de ajutor, pentru că totuși era de la un club puternic, echipa campioană, dar am observat că de fiecare dată când sunt lucruri spinoase la FRF sau la Ligă, reprezentanții șmecheri nu vin, ca să nu aibă răspunderea, dar după aia critică pe toată lumea. Dacă U Cluj nu primea licența, atunci fără baraj Iași și Chiajna rămâneau în divizie. Era propunerea a doua în scris a LPF, către Comitetul Federal”, a declarat Dumitru Dragomir la DigiSport.

Mihai Andries 07 Jul. 2013, 10:21 Special
Pe aceeași temă