Criza reduce contractele jucătorilor

21 Jul. 2009, 13:02 Special
Criza reduce contractele jucătorilor

Jucătorilor din liga a doua li s-au redus considerabil contractele, astfel că aceștia câștigă chiar sub 2000 de euro.

Dacă în sezonul trecut fotbaliștii din liga  a doua aveau câștiguri cât de cât consistente pentru noul sezon competițional lucrurile din punct de vedere financiar s-au schimbat radical. Dacă spre exemplu un jucător din Valea ajungea undeva la 2000-3000 de euro acum datele problemei s-au schimbat. Patronii, după caz sau factorii locali care susțin echipele au analizat situația și au ajuns la concluzia că este mai bine să strângă cureaua și să fie mai cumpătați. Nu puțini sunt jucătorii care se plâng că nu vor mai câștiga la fel de bine.

 

„Nu cred că voi ajunge să iau mai mult de 1.500 de euro pe lună, ceea ce este foarte puțin în comparație cu cât luam înainte. De altfel situația acesta este cam la toate grupările din liga a doua așa că acceptăm și asta nu avem ce face”, spunea un jucător care în sezonul trecut lua 3000 de euro.

 

Un altul spune că a ales să vină la Lupeni pentru că situația este mai stabilă față de alte cluburi. „Este bine la Lupeni pentru că este seriozitate și cred că aici oamenii se țin de cuvânt în ceea privește partea financiară”.

 

articol scris de Loredana Juglea

21 Jul. 2009, 13:02 Special
Pe aceeași temă